def Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2007 καλησπερα παιδια,μολις περασα το καινουριο τροφοδοτικο στο pc Μου και μπαινω μεσα απο το bios για να δω τις τασεις ρευματος και βλεπω με μια 8800gtx που εχω η 12αρα ειναι 11.98 η 3αρα 3.1 και η 5αρα ειναι 4.9 ειναι φυσιολογικο αυτο δεν θα επρεπε να ειναι ολα πανω απο το οριο?κανενα προγραμμα για την a8n32 sli για να δω τις τασεις ρευματος ξερετε να μου πειτε?ευχαριστω λευτερης:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Απρίλιος 16, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2007 Θα πρότεινα πολύμετρο για μεγαλύτερη ακρίβεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 16, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2007 Αρχική απάντηση από nickstamat Θα πρότεινα πολύμετρο για μεγαλύτερη ακρίβεια... στεναχωρηθηκα ρε συ,τι γινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 16, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2007 ’μα δεν βάλεις πολύμετρο για να διαβάσεις τις τάσεις..τσάμπα στεναχωριέσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 16, 2007 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2007 2 πράγματα που δεν πρέπει να εμπιστευεσαι ποτέ. Τον σένσορα της μητρικής για τις τάσεις , και τις γυναίκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 16, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker ’μα δεν βάλεις πολύμετρο για να διαβάσεις τις τάσεις..τσάμπα στεναχωριέσαι δυστηχως δεν εχω πολυμετρο,καποιο αλλο προγραμματακι γνωριζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 16, 2007 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2007 Αρχική απάντηση από def δυστηχως δεν εχω πολυμετρο,καποιο αλλο προγραμματακι γνωριζεις? Ότι πρόγραμμα και να βάλεις αυτά θα σου δείξει. Μόνο ένα πολύμετρο μπορεί να σου δείξει τι γίνεται. Προτείνω να ξεχάσεις το ζήτημα, μάλλον ψυχολογικό είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Απρίλιος 16, 2007 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2007 Αρχική απάντηση από def δυστηχως δεν εχω πολυμετρο,καποιο αλλο προγραμματακι γνωριζεις? Μα και το πρόγραμμα μέσω των αισθητήρων της μητρικής διαβάζει... Δε θα δεις κάτι διαφορετικό πιστεύω... Μόνο με πολύμετρο θα δεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι παίζει... EDIT: jpavly pwned me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 16, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2007 οκ παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.