perp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2007 Λοιπόν έχω αυτό το PDA HTC 3300 με αυτή την δερμάτινη θήκη και θέλω να βάψω το καφέ κομμάτι της εσωτερικής πλευράς που φαίνεται ώστε να είναι όλη μαύρη Καμία καλή ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Απρίλιος 15, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2007 Τα περοσσοτερα στεγνωκαθαρηστιρια για ρουχα συνηθως βαφουν και δερματινα!Πηγαινε μια βολτα σε ενα της γειτονιας σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Απρίλιος 15, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2007 Βασικά δεν έχω εμπειρία από κάτι τέτοιο, ξέρουμε αν η βαφή σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ανεξίτηλη?... θέλω να πω, δεν πιστεύω να αφήσει μαύρους λεκέδες στο PDA Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 16, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2007 Ειχα ενα δερματινο 4 χρονια. στον 3ο χρονο το πηγα για βαφη. Στο υπολοιπο του χρονου που μου εκανε ακομα, δεν ξεβαψε ποτε (περιπου 1 χρονο και...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Απρίλιος 16, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 10:04] Ειχα ενα δερματινο 4 χρονια. στον 3ο χρονο το πηγα για βαφη. Στο υπολοιπο του χρονου που μου εκανε ακομα, δεν ξεβαψε ποτε (περιπου 1 χρονο και...) Α μια χαρά τότε... εφύγα για βαφή... ε μα τόσο καιρό... αυτό το καφέ ήταν λίγο σπαστικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.