michailovits Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2007 με ποιό πρόγραμμα μπορώ να παίρνω τηλέφωνο μέσω ιντερνετ-με ακουστικά και μικρόφωνο???Δηλαδή να πληκρολογώ τον αριθμό και να ακούω απο τα ακουστικά και να μιλάω απο το μικρόφωνο!!Το skype δεν μου κάνει γιατί πρέεπι να κάνεις έναν τ'αδε λογαριασμό και εγω θέλω να είναι free.Ξέρετε κανένα free πρόγραμμα που να παίρνω πάλι free τηλκέφωνο?Ευχαριστώ
pigassos19 Απρίλιος 14, 2007 #2 Απρίλιος 14, 2007 Δυστυχως παπα τα free..!!Τελειωσανε!Δοκιμασε το voipbuster αλλα ουτε και αυτο ειναι δωρεαν!
ang3l Απρίλιος 15, 2007 #3 Απρίλιος 15, 2007 Το www.jajah.com έχει 60 λεπτά δωρεάν για εγγεγραμμένα σταθερά κάποιων χωρών.
Kosmos Απρίλιος 16, 2007 #4 Απρίλιος 16, 2007 Φιλε μπορεις να κοιταξεις το voip discount http://www.voipdiscount.com/. Μια περιοδο ηταν τελειως δωρεαν-χωρις περιορισμους για αστικα-υπεραστικα...τωρα νομιζω εχει max 5'(ανα κληση) στα υπεραστικα! Κατα τα αλλα χρειαζεται ενα απλο free register
lionor Απρίλιος 16, 2007 #6 Απρίλιος 16, 2007 φιλε οποιο και να βαλεις απο αυτα, θα σου σπασει τα νευρα...αν μιλας πολυ στο τηλ. βαλε αλτεκ σταθερης διαρκειας...εγω με 2-3 ευρω το μηνα μιλαω οσο θελω!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.