-21grams Ιούνιος 7, 2007 #142 Ιούνιος 7, 2007 mariosalice, ίσως σου διέφυγε, αλλά αυτό που συμβαίνει είναι ότι αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σ' αυτά τα δύο, NRG Guard και το Mustek PowerMust 1000Το 1ο είναι ( ; ) θεωρητικά καλύτερο, το 2ο έχει κερδίσει την προτίμηση των αγοραστών (αυτό όμως δεν αποτελεί ασφαλές κριτήριο)Από εσάς περιμένω να επισημάνετε τα + & - του κάθενος, εκτός πια και αν οι διαφορές είναι επουσιώδεις οπότε δεν χρειάζεται να ασχολούμαι(-αστε) με το θέμα...
nick2crete Ιούνιος 9, 2007 #143 Ιούνιος 9, 2007 Μια και το νημα τεινει <περι Ups γενικα..>, να ρωτησω τους γνωριζοντες την διαφορα standby & line interactive ,σε απλα ελληνικα ,κι αν η διαφορα τους σημαινει ντεφακτο προτιμηση σε καποιο..
wrong method Ιούνιος 9, 2007 #144 Ιούνιος 9, 2007 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=20650&highlight=line+interactivehttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=4347&highlight=line+interactivehttp://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=17063http://www.in.gr/Articles/Article.asp?ArticleId=22571&CurrentTopId=22196&IssueTitle=RAM+134
nick2crete Ιούνιος 9, 2007 #145 Ιούνιος 9, 2007 Σ'ευχαριστω..! ..κατατοπιστικοτατος... Απο προσωπικη εμπειρια τωρα παρατηρω...με αυτο , σε αρκετα ενεγοβορο συστημα (Οπτερον 180@1,55ν...++) και με τα μετροπρογραμματα (S&M...Orthos ..) το output load δεν περναει το 38%...και το συγκεκριμενο ειναι standby....σε παρα πολλες περιπτωσεις ανεβοκαταβασματος του ρευματος,δεν ειχα Ποτε προβλημα... ..Οποτε..? σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παω σε αυτο , παρα σε αυτο , που μπορει να εχει το ονομα αλλα δεν εχει την χαρη και θα πρεπει να παρω και εξτρα πολυμπριζα για να το προσαρμοσω... Οι κρισεις δικες σας..
wrong method Ιούνιος 9, 2007 #146 Ιούνιος 9, 2007 Αν η τιμή είναι σωστή, πάρε το 1000 RS χωρίς δεύτερη κουβέντα.Το δικό μου στοίχισε 300. Πολύμπριζο φτίαχνεις εύκολα.
nick2crete Ιούνιος 9, 2007 #147 Ιούνιος 9, 2007 Απο δω το πηγαινα ..εκει το εφερνα...δεν το γλυτωνω το πολυμπριζο... Ευχαριστω και παλι φιλε..!
-21grams Ιούνιος 13, 2007 #148 Ιούνιος 13, 2007 Λοιπόν, σήμερα παρέλαβα το NRG Guard 1000VA και μαντέψτε τι συνέβη... Ενώ είχα ανοίξει το χαρτόκουτο και περιεργαζόμουν το μηχάνημα, κοιτούσα το manual κλπ, γίνεται brownout (Χωρίς περαιτέρω συνέπειες ευτυχώς...) Γι αυτό χρειάζομαι τα φώτα σας παρακαλώ: Από τα 3 διαθέσιμα outputs, συνέδεσα το 1 με το PC και ένα άλλο που είναι bypass με το παμπάλαιο CRT monitor (προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει γιατί μέσα στη βδομάδα θα το αντικαταστήσω) (1) Πέρα απ' τα καλώδια ρεύματος δεν έχω συνδέσει ΤΙΠΟΤΑ άλλο (usb, serial). Υπάρχει κανένα πρόβλημα εάν το αφήσω έτσι; (2) Επειδή ήθελα να εξοικονομήσω πόρους και να *ελαφρύνω* το σύστημα είχα απενεργοποιήσει αρκετά services μεταξύ των οποίων και το Uninterruptible Power Supply (C:\WINDOWS\System32\ups.exe) Στο Control Panel => Power Options Properties βλέπω το εξής: Εάν δεν τρέχει το ups.exe είμαι εκτεθειμένος σε κινδύνους; (3) Αυτή η bypass output, ΔΕΝ προσθέτει φορτίο στο ups, ΣΩΣΤΑ; sorry, αν οι ερωτήσεις είναι αφελείς αλλά δεν έχω ιδέα από UPS
darisg Ιούνιος 29, 2007 #149 Ιούνιος 29, 2007 Δώσtε μου λίγο τα φώτα σας.....Τι γινετε τελικά με το sine wave? υπάρχει πραγματικό πρόβλημα ή οχι?Εχω ένα Εnermax infiniti 650W (που θεωρητικά θέλει pure sine wave), και πήρα και ένα mustek powermust 1000VA (modified sine wave), και δουλεύουν μια χαρά, το μόνο που παρατήρησα είναι όταν γυρνάει στο ups (μπαταρία) ακούγετε ένα ανεπαίσθητο μπζζζζζζ από το τροφοδοτικό. Λετε να υπάρχει πρόβλημα?by the way, το ups κρατάει το σύστημα της υπογραφής κανα 10' και η μπαταρία είναι στο 40%+αθόρυβο
TifoziF1 Ιούνιος 29, 2007 #150 Ιούνιος 29, 2007 Kaι μια ερώτηση από μένα γιατί έχω μπερδευτεί: Το APC BR1500I (το manual αναφέρει: "Κυ΅ατο΅ορφή, τροφοδοσία από ΅παταρία: Βη΅ατοειδής η΅ιτονοειδής ΅ορφή (Stepped Sine Wave)") θα παίξει καλά με το Εnεrmax Galaxy 850 ???Ή θα πρεπει να πάω σε πιο ακριβό ΑPC SUA1500l (σχεδόν τα διπλά αλλά δίνει Sine Wave)
Heatspreader Ιούνιος 29, 2007 Author #151 Ιούνιος 29, 2007 Ego me to sistima tis ipografis mou kai to ups tis ipografis mou den exo kanena provlima me to ups! Ola paizoun mia xara.... Eixa anxothei poli mipos kai kanei prostasia kai svinei to pc kathos i kimatomorfi den einai katharo imitono, alla kanena provlima eftixos! Sorry gia ta greeklish alla eimai se netcafe kai den exei ellinika. Όταν πας σπίτι να τα διορθώσεις όμως
TifoziF1 Ιούνιος 29, 2007 #152 Ιούνιος 29, 2007 Αρχική απάντηση από Lafas1987Όλα παίζουν μια χαρά.... Ακόμα και όταν κατεβάσεις τον γενικό με το PC αναμμένο ? To έχεις δοκιμάσει ?
Heatspreader Ιούνιος 29, 2007 Author #153 Ιούνιος 29, 2007 e nai! Pos les allios? Den xriazete vevea na katevaseis to geniko... To vgazeis apo ti priza. Alla exei tixei arketes fores na svisei to revma. To PC to exo sti Loutsa kai ekei to revma einai ligo periergo... Eidika tora to kalokairi. Episis mesa apo to software tou ups exo rithmisei na kanei prostasia otan i tasi pesei kato apo 200V kai otan anevei pano apo 250. Arketes fores peftei kato apo 200 kai sigkekrimena paei 190. To pc doulevei aneta kai me 190, apla den thelo na doulevei etsi kai to exo valei opos eipa pio pano.
cleever Ιούνιος 16, 2008 #155 Ιούνιος 16, 2008 αν και βλέπω πολλά από τα μέλη που πήραν μέρος στο thread αυτό να είναι banned θέλω να ρωτήσω αν έχει συνδυάσει κανείς powermust με etasis gaming series (650/750/850)
scider Ιούνιος 18, 2008 #156 Ιούνιος 18, 2008 Δώσtε μου λίγο τα φώτα σας.....Τι γινετε τελικά με το sine wave? υπάρχει πραγματικό πρόβλημα ή οχι?Εχω ένα Εnermax infiniti 650W (που θεωρητικά θέλει pure sine wave), και πήρα και ένα mustek powermust 1000VA (modified sine wave), και δουλεύουν μια χαρά, το μόνο που παρατήρησα είναι όταν γυρνάει στο ups (μπαταρία) ακούγετε ένα ανεπαίσθητο μπζζζζζζ από το τροφοδοτικό. Λετε να υπάρχει πρόβλημα?Kaι μια ερώτηση από μένα γιατί έχω μπερδευτεί: Το APC BR1500I (το manual αναφέρει: "Κυ΅ατο΅ορφή, τροφοδοσία από ΅παταρία: Βη΅ατοειδής η΅ιτονοειδής ΅ορφή (Stepped Sine Wave)") θα παίξει καλά με το Εnεrmax Galaxy 850 ???Ή θα πρεπει να πάω σε πιο ακριβό ΑPC SUA1500l (σχεδόν τα διπλά αλλά δίνει Sine Wave)http://www.thelab.gr/showthread.php?t=51197
lazarosleon Ιούνιος 25, 2008 #157 Ιούνιος 25, 2008 Παιδια θελω και εγω να παρω ενα UPS, το οποιο να εχει ενδειξη στον υπολογιστη(μεσω USB) , να ειναι αθορυβο(Κατα προτιμηση να ΜΗΝ εχει ανεμιστηρα προκειμενου να εχω ολιγων τι ησυχια.), αξιοπιστο.Το μηχανημα μου αποτελειται απο ενα τροφοδοτικο 850, 8 δισκους,2 dvd, καρτα γραφικων 8800, καρτα ηχου, φυσικα εκει θα συνδεσω το ρουτερ, το μονιτορ και δεν ξερω αν χρειαζεται κατι αλλο.Στα 200Ε σκεφτομαι, ειναι κατι εφικτο???
lazarosleon Ιούλιος 14, 2008 #159 Ιούλιος 14, 2008 Πηρα αυτο και βρηκα την ησυχια μου. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69980767&product=915092Οχι πως δεν εχει πολυ καλο προγραμμα, αλλα αν θελω, μπορω να βαλω αλλο? Και αν ναι ποιο και που μπορω να το βρω? Υ.Γ. Τελικα ειναι USB, αθορυβο και παρα πολυ καλο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.