apostolis22 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2007 Θέλω να αγοράσω ένα πολυμηχάνημα. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο πολυμηχανήματα officejet 5610 canon pixma mp510Έχω τον canon pixma IP4200 . Όπως έχουμε αναφέρει ξανά χαλάει πολύ μελάνι σε σχέση με τους παλιούς HP . Τα πράγματα τώρα για τους HP πως είναι?Αύξησαν και αυτοί την κατανάλωση?Για όσους έχουν τα παραπάνω μοντέλα CANON και HP πως βλέπετε την ποιότητα εκτύπωσης?Επίσης σε τι υπερτερούν και σε τι υστερούν τα δύο μοντέλα?Το HP ειναι 20 ευρώ πιο ακριβό αλλα σε όλες τις ταχύτητες είναι μισή φορά πιο αργό απο το canon...Δεν είναι περίεργο?*EDIT το συγκεκριμένο μοντελο της canon έχει τις κεφαλές στα μελάνια?Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Ν Απρίλιος 12, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2007 To Canon δεν το έχω δει απο κοντά.Το ΗΡ που έχω δει μου είπαν ότι είναι καλό.Οι κεφαλές των μελανιών είναι πάνω στο εκτυπωτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.