aristos87 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2007 Καλησπέρα... Ενας γνωστός ειχε τα Ζ-2300 και καικε ενας δοριφόρος... Αγορασμένα ουτε 6 μηνες αλλα έχει χάσει την απόδειξη... Τώρα για να γινει το RMA πρεπει να πάω στο πλαίσιο η να την ψάξω με το part number και το site τις Logi αν ειναι να τους στείλω το ένα ηχείο μόνο και να μου δώσουν αλλο? Τι ακριβώς παιζει? :turn: Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Απρίλιος 12, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2007 στο πλαισιο αν δεν σου ειχαν κοψει αποδειξη με ονομα ή τιμολογιο δεν θα μπορεσεις να βγαλεις ακρη χωρις να τους φερεις την αποδειξη.. Την εχω πατησει ετσι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 27, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2007 Τα είχα πάρει στο ονομα μου Online... οπότε λογικά με ονομα θα ήτανε...Καμιά ιδέα αν γίνετε το online rma μονο ο ενας δοριφόρος τελικά?? :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.