nosader Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2007 Καλημερα,ηθελα να ρωτησω για ενα γραφειο με καποια pc εαν επερνα το Kaspersky σαν αντιβιωτικο και σαν internet security ειναι καλο?αξιζει?Να καταφυγω σε λυση τυπου avast?Firewall?Oποιος ξερει ας βοηθησει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Απρίλιος 12, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2007 Φιλε καλησπέρα!Για μένα το kaspersky είναι το καλύτερο!Το χρησιμοποιώ 3 χρόνια τώρα και είναι απίστευτα καλο!Go for it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Απρίλιος 12, 2007 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2007 Ριξε μια ματια στο link... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Απρίλιος 12, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2007 Το kaspersky ειναι πολυ καλο ΑΛΛΑ εγω προτιμω το nod32 γιατι ειναι αρκετα πιο ελαφρι και εξισου καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Απρίλιος 12, 2007 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2007 1 λεξη...KASPERSKY(+ 3 λεξεις)FTW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diamantius Απρίλιος 12, 2007 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2007 Δες και αυτό Στην ενότητα "Comparatives" θα δεις συγκριτικά τεστς που γίνονται ανά 3μηνο περίπου.Εγώ εγκατέστησα το AntiVir PE Premium στο σπίτι και είμαι ενθουσιασμένος. Πολύ συχνά updates των definitions αλλά και της engine (2-3 φορές την ημέρα), γρήγορο, ελαφρύ και πολύ αποτελεσματικό.Στο γραφείο έχω kaspersky και είμαι εξίσου ευχαριστημένος. Βέβαια είναι αρκετά πιο βαρύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.