qbiefox Ιούλιος 1, 2007 #141 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από marios007 [Σήμερα, στις 01:21] Και εμένα μου έκανε εντύπωση (ευχάριστη όμως :clap: ).Ίσως βέβαια να είναι σίγουρος ότι η οθόνη που θα έρθει είναι S Panel αφού όπως μου είπε και ένας προηγούμενος αγοραστής είχε την ίδια αμφιβολία με μένα αλλά τελικά παρέλαβε S (την έψαξε την οθόνη).Η δικιά μου αναμένεται αύριο.Μπορεί η πίεση των καταναλωτλων να έπιασε τόπο αλλά το συγκεκριμένο μαγαζί έδειξε κάποια καλά αντανακλαστικά! Σημασια εχει οτι πλεον σου δινει την δυνατοτητα να αγορασεις αυτο που ακριβως θες. Μπραβο στο πλαισιο. Με τετοιες κινησεις αποδεικνυει το ονομα του και σε κανει να το προτιμας ακομα και πιο ακριβο να ειναι. :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios007 Ιούλιος 2, 2007 #142 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2007 Δυστυχώς η Samsung αφαίρεσε απο τις οθόνες τον τύπο του panel.Το μόνο που γράφει η οθόνη είναι ότι είναι κατασκευασμένη Ιούνιο 2007 στην Σλοβακία.Απο το κρυφό μενού το μόνο που καταφερα να πάρω είναι το εξήςVersion Μ ΜΕ22WOBDA-1003Λογικά θα είναι S panel. Έχει κανείς να προτείνει κάτι;Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ascotini Ιούλιος 2, 2007 #143 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2007 Φίλε marios007 απόλαυσε την και μην ψάχνεσαι. Η δική μου είναι με Α panel και είναι μια χαρά. Τώρα παίδες προσοχή λίγο στις τιμές που πωλείται. Κωτσόβολος 359,00 e-shop 385.50 Πλαίσιο 419,00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
newlynx Ιούλιος 3, 2007 #144 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 Ναι οι διαφορές είναι μεγάλες αλλά και το στοκ μπορεί να είναι μεγαλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Ιούλιος 3, 2007 #145 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 Εαν πάω στον Κωτσόβολο, μπορώ απο το χάρτινο κουτί εξωτερικά να καταλάβω τι σόι πάνελ έχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
masouras2003 Ιούλιος 5, 2007 #146 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2007 Εχω την οθονη εδω και 1 εβδομαδα οπως ειναι γνωστο δεν λεει πληροφοριες για το πανελ στο κρυφο μενου οποτε δεν μπορω να καταλαβω τι πανελ εχει. οταν βαζω για φοντο καποες εικονες πολυ μεγαλης αναλυσης παρατηρω κατι σαν να μπερδευονται τα pixels και αναβοσβηνουν σε καποια σημεια της εικονας. σε αλλες φοτογραφιες δεν συμβαινει το ιδιο. Ειναι φυσιολογικο αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis30 Ιούλιος 5, 2007 #147 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2007 Πάντως όσοι έχετε την συγκεκριμμένη οθόνη (samsung) δοκιμάστε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε και το magic tune που την υποστηρίζει τελεια, για γρήγορες ρυθμίσεις και calibration με ένα κλίκ! το link εδώ : http://www.samsung.com/Products/Monitors/magictune/magictune_05s.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Ιούλιος 7, 2007 #148 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Νέες οθόνες απο την samsung αλλά απο πότε στην Ελλάδα?http://aving.net/usa/news/default.asp?mode=read&c_num=51969&C_Code=02&mn_name=news Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 7, 2007 #149 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από Passenger57 [Σήμερα, στις 16:45] Νέες οθόνες απο την samsung αλλά απο πότε στην Ελλάδα?http://aving.net/usa/news/default.asp?mode=read&c_num=51969&C_Code=02&mn_name=news "...εμπνευση απο τον...κυκνο " Πσσσσσσσσσσσσσσσσσς τι λε ρε μεγαλε!?!?!?!?! Ανατριχιασα Ας πει καποιος του εξυπνου μαρκετιστα οτι η νεα σειρα Swan ειναι ιδια με τις LCD τηλεορασεις τους που κυκλοφορουν μια διετια τωρα.Παντως παντα μου αρεσαν εμφανισιακα οι LCD TV της εταιριας designi-στικα οποτε δεν με χαλαει που περασε το ιματζ και στα μονιτορ.Τωρα αυτο με τα ελαστομερη δεν καταλαβα πως επηρεαζει τις γωνιες (θεασης?) αλλα δεν βαριεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Ιούλιος 7, 2007 #150 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από Passenger57 Νέες οθόνες απο την samsung αλλά απο πότε στην Ελλάδα? http://aving.net/usa/news/default.asp?mode=read&c_num=51969&C_Code=02&mn_name=news Πραγματι πολυ ομορφες οι οθονες ...και η κοπελια :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Ιούλιος 7, 2007 #151 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από SLN Τωρα αυτο με τα ελαστομερη δεν καταλαβα πως επηρεαζει τις γωνιες (θεασης?) αλλα δεν βαριεσαι. αν θες να μαθεις πως επηρεαζει στη θεωρια(προφανως δεν γνωριζω ποια ακριβως τεχνικη χρησιμοποιει η samsung..) ψαξε για: "tunable, membrane-based micro-mirrors" αν δεν βρεις τιποτα,θα σου στειλω το paper by e-mail... ουσιαστικα,πετυχαινουν "tilt" της εικονας ενεργοποιωντας (pneumatic ή electrostatic activation) elastomeric based micro-mirrors.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούλιος 14, 2007 #152 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2007 Το ΜαγικΤουν παιζει με το Wine σε Ubuntu ; Το εχει τεσταρει κανεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούλιος 17, 2007 #153 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2007 Παιδια προκειται να την αγορασω κι εγω, οποτε οποιοι την εχουν ας μου πουν: Ποσο υψος έχει η οθόνη συμπεριλαμβανομενου της βασης. Η βαση προσαρμοζεται καθ υψος ;Δεν πιστευω να μην χωραει στο γραφειο μου....εχω περιθωριο 46 εκατ. υψος για να μπει...Τι λετε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούλιος 17, 2007 #154 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2007 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 09:03] Παιδια προκειται να την αγορασω κι εγω, οποτε οποιοι την εχουν ας μου πουν: Ποσο υψος έχει η οθόνη συμπεριλαμβανομενου της βασης. Η βαση προσαρμοζεται καθ υψος ; Δεν πιστευω να μην χωραει στο γραφειο μου....εχω περιθωριο 46 εκατ. υψος για να μπει...Τι λετε ; λοιπον βαριομουνα να φερω το μετρο οποτε :D :D υπολογισε...η οθονη μαζι με τη βαση εχει υψος οσο απο τον αγκονα μεχρι τις κλειδωσεις των δακτυλων μου(εγω ειμαι 1,85) η βαση δεν ρυθμιζεται καθ'υψος,μπορεις να βολευτεις μια χαρα σε κατι του στυλ ergotron neo-flex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούλιος 17, 2007 #155 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2007 Ελα ρε φερε το μετρο και ασε τα μαγικα εξαδαχτυλε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan0s Ιούλιος 17, 2007 #156 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2007 Width 51.5 cmDepth 21.9 cmHeight 42.2 cmWeight 4.9 kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Ιούλιος 17, 2007 #157 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2007 Αυτή την οθόνη έχω και γω.Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος.Τη χρησημοποιώ πιο πολύ για παιχνίδια και internet.Είναι πολύ μεγάλη και θέλει να την έχεις σε αρκετή απόσταση γιατί θα σε κουράσει.Πριν απ αυτή είχα 19άρα CRT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan0s Ιούλιος 17, 2007 #158 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2007 παιδία σε πόση απόσταση είναι καλύτερα να έχεις την οθόνη??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Ιούλιος 17, 2007 #159 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2007 Στην απόσταση που νιώθεις άνετα.Πολύ κοντά θα σε κουράσει. Είπαμε είναι αρκετά μεγάλη...Μισό μέτρο θέλει σίγουρα πιστεύω.Μπορείς να δείς και στα εγχειρίδια της οθόνης σου. Σίγουρα θα λέει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan0s Ιούλιος 17, 2007 #160 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2007 σε 2 εβδομάδες θα την πάρω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts