anubis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2007 αν έχετε τον VGN-N11M χρειάζομαι τα φώτα σας, σχετικά με το πώς τον ανοίγω για να αλλάξω το σκληρό δίσκο του. Δε θέλει ο πελάτης να μπλέξει με αντιπροσωπείες, και εγώ δε θέλω να τα "ακουμπήσω" σε κανένα site για να μου στείλει το service manual. Ευχαριστώ προκαταβολικά
panos2k Απρίλιος 11, 2007 #2 Απρίλιος 11, 2007 με ένα πιό παλιό που είχα ασχοληθεί, δεν είχε καπάκι για τον σκληρό όπως έχουν τα περισσότερα laptop και έπρεπε να τον ανοίξεις εντελώς.\Αν κάνεις αυτό πρόσεχε γιατι έχει κάποια καλωδιάκια για το touchpad, το keyboard, και τα λαμπάκια τα οποία κόβονται για πλάκα. Όταν θα έχεις ξεβιδώσει όλες τις βίδες, μην βγάλεις το καπάκι απότομα, τσέκαρε άν έχει καλωδιάκια και ξεμπρίζωσέ τα
SirDiman Απρίλιος 12, 2007 #3 Απρίλιος 12, 2007 Μην ξεχνας οτι σε περιπτωση που τον ανοιξεις νομίζω η εγκυηση ακυρωνεται...
sakis_the_fraud1416003252 Απρίλιος 12, 2007 #4 Απρίλιος 12, 2007 Αρχική απάντηση από anubisκαι εγώ δε θέλω να τα "ακουμπήσω" σε κανένα site για να μου στείλει το service manual. απλα κατεβασε το! http://www.vaio-link.com/manuals/manuals.asp?site=voe_en_GB_cons&category=0&serie=-1&m=2393
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.