dubber Ιούλιος 8, 2007 #121 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2007 Τραγική η Forthnet ποθυ έκανε τόσο καιρό, τραγικό και το ρουτεράκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούλιος 8, 2007 #122 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από dubber [Σήμερα, στις 18:08] Τραγική η Forthnet ποθυ έκανε τόσο καιρό, τραγικό και το ρουτεράκι... 3 τα τινά... 'Η που θα το σκοτώσω όσο όσο... 'Η που θα μείνει καβάτζα μήπως πάθει τίποτα το 9108 (τύφλα η ώρα που το ακούει) 'Η που θα γίνει ένα ωραιότατο δώρο Χριστουγέννων σε κάποιο ανήψι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιούλιος 8, 2007 #123 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2007 Κάτι από τα 2 και 3 σε κόβω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούλιος 9, 2007 #124 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2007 Αρχική απάντηση από dubber [Χθες, στις 23:06] Κάτι από τα 2 και 3 σε κόβω... ρε συ Dubber πότε γιορτάζεις?? Καιρός να γνωριστούμε από κοντά.... On topic τώρα... τελικά αρχίζω να πιστεύω ότι τα νούμερα (SNR, attenuation, output power κτλ) 'Η είναι εικονικά στο 9108 'Η η γραμμή μου έγινε οπτική ίνα... εδώ και 2-3 μέρες κατεβάζω με 1,5-1,8ΜΒ/sec απο servers παρόλο που τα νούμερα έχουν μείνει τα ίδια ενώ πριν άντε με 800-900... τι γίνεται??? Μήπως επειδή έχει ψιλοαδειάσει η Αθήνα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιούλιος 9, 2007 #125 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2007 Πλέον με τόσες ταχύτητες που παίζουν πρέπει να έχει πιτώσει και το BAndwidth της Forthnet, οπότε δεν το αποκλείω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούλιος 16, 2007 #126 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2007 ρε παιδιά το πρόβλημα με το ένα κουδούνισμα και τέλος ακόμα με ταλαιπωρεί και απο χθες όποιος μας καλεί ακούει "ο συνδρομητής έχει πιθανώς το τηλέφωνο του απενεργοποιημένο"παιρνω τη ρημάδα τη forthnet απο το πρωί και βουίζει!τό έχει συναντήσει κανένας πρόσφατα?και αν ναι πως έστρωσε?Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο η αν παίζει γενικά έφαγα φλασιά λόγω του μηνύματος και έδωσα #21# και στις δύο γραμμέςκαι ίσιωσε ή έτσι δείχνει προσωρινά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιούλιος 16, 2007 #127 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2007 Αξίζει τελικά το 24mbit ? Μολις είδα οτι εβαλε και στην περιοχή μου και το σκέφτομαι. Αλλα με τόσα που διαβάζω για προβλήματα, εχω αμφιβολίες... Προτιμώ τα 2mbit και σταθερά παρά τα παραπάνω και με διακοπές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούλιος 16, 2007 #128 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2007 να σου απαντήσει κανένας απο τους έχοντες....εμένα έκανε 20 μέρες να εμφανιστεί η αίτηση στο σύστημα και μετράω απο την ημέρα που επέγραψαν οτι παρέλαβαν την αίτηση μέχρι να εμφανιστεί η αίτηση στο νετ... δεν ξέρω τι παίζει και στις άλλες εταιρείες αλλά support που το θεωρώ βασικό δεν έχει η forthnet είναι σχεδόν μαγικό το να μπεις στην σειρά αναμονής και μετά απο 30'-40' να σου απαντήσουν,αν ξέρουν όλο αλλάζουν πράγματα όλο νομοθετούν και ακόμα τίποτα δε βλέπω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 16, 2007 #129 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2007 Ο κολλητός μου συνδέεται στα 20mbitΝούμερο απ τα καλύτερα π έχω δεί.Έλα που το download όμως από ftp δεν ξεπερνάει το 1,1mb...Λογικά είναι capped στα 10mbit....αλλά γιατί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούλιος 16, 2007 #130 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2007 @ DarkSaga : To πρόβλημα με το τηλέφωνο που ανέφερες δεν μου έχει εμφανιστεί... τελικά λύθηκε? Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο για τους περισσότερους αλλά θεωρώ ότι αν πας την σωστά συμπληρωμένη αίτηση αυτοπροσώπως στην Καλλιθέα και όχι μέσω συνεργατών ή courier τα πράγματα κάπως προχωράνε πιο γρήγορα... τουλάχιστον εμένα μπαμ μπαμ εμφανίστηκε σε 2-3 μέρες νομίζω... @ Trooper : Εμένα εδώ και 10μέρες έχει κλειδώσει στα 18,5Mbps και γενικά κανένα πρόβλημα ούτε με τηλέφωνο ούτε προβλήματα σύνδεσης.... Η τιμή του είναι super και 2 χρόνια που ήμουν Forthnet μέσω ΟΤΕ κανένα πρόβλημα... οπότε δεν δίσταζα να συνεχίσω στην Forthnet.... @ ΑΝ7 OverClocker : Καλά αυτό με τις ταχύτητες είναι γενικό πιστεύω και δεν είμαι πρόβλημα μόνο για τους χρήστες της Forthnet... Προσωπικά πάντως το 1.5ΜΒ/sec μου φτάνει... ΟΚ θα μπορούσε να είναι σαφώς καλύτερο αλλά απο την άλλη έχω βρεθεί άπειρες φορές που δεν ξέρω τι άλλο να κατεβάσω... παλιά άφηνα PC ανοιχτό για να κατεβάζει και τώρα ΔΕΝ έχω χρόνο να δώ αυτά που έχω κατεβάσει... το άλλο άκρο δηλαδή... οπότε τι να κάνω τα 3mb πχ? Μετά πρέπει να πάρω 5X1 ΤB σκληρούς.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούλιος 16, 2007 #131 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2007 αυτοπροσώπως και σωστά συμπληρωμένη 20+ μέρες να εμφανιστεί στο σύστημα....καλά είναι να τ'αφήσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούλιος 16, 2007 #132 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2007 Α μια χαρά.... οκ με έπεισες λοιπόν... μάλλον δεν ήταν καλή η συναστρία... παίζει σημαντικό ρόλο μην το ξεχνάς... Το τηλέφωνο έφτιαξε τελικά? Εγώ τώρα μόλις παρατήρησα ότι μία λειτουργεί η αναγνώριση κλήσεων και μία όχι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούλιος 17, 2007 #133 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2007 το τηλέφωνο χτυπάει κανονικά κάποιες κλήσεις χαμένες έχω που και πουσε μένα εξαρχής δεν έπαιζε καλάη απόκρυψημια εμφανίζεται το νούμερο μου και μια όχι ... Μίλαγα χθες με φίλο απο Αιγάλεω με 2play και μου είπε οτι λόγω ασυβατότητας forthnet και Cosmote δεν μπορεί να καλέσει κανένα κινητο Cosmote απο το τηλέφωνό του.και είναι η επίσημη απάντηση της Forthnet αυτό.έχετε ανάλογη εμπειρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούλιος 17, 2007 #134 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2007 Τι να σου πω ρε συ... ο πατέρας μου έχει Cosmote και τον καλώ κανονικά απο το σταθερό... αυτό δεν το έχω ξανακούσει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούλιος 25, 2007 #135 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2007 Αρχική απάντηση από cherryman Εγώ έστειλα ταχυδρομικά την αίτηση στις 15 ή 16 Ιουνίου, στις 19 έχει παραληφθεί από την 4net, αλλά από τότε δεν έχει προχωρήσει καθόλου το αίτημα.Πήρα σήμερα τηλέφωνο και ρώτησα και μια κοπέλα μου είπε πως το αίτημα έχει απορριφθεί λόγω τεχνικών δυσκολιών. Δλδ όχι έχει απορριφθεί τελείως, απλά είναι σε αναμονή μέχρι να λυθεί το τεχνικό ζήτημα.Τι μπορεί να είναι αυτό το τεχνικό πρόβλημα; Να σημειώσω πως καλύπτομαι από το ιδιόκτητο δίκτυο της 4net. Εχτές 24/7 έγινε η αποστολή της αίτησης στον ΟΤΕ. Λέτε να προχωρήσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιούλιος 25, 2007 #136 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2007 Εκανα κι εγώ αίτηση για 2play, ελπίζω να πανε όλα καλά... Δε διαβάζω τα ποστ στο adslgr.com γιατι θα με πιάσουν τα νεύρα μου πριν χρειάζεται καλά καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEOX Ιούλιος 28, 2007 #137 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2007 παιδια φρεσκα νεα:η forthnet εφαγε 350,000 χιλιαδες προστημο μετα απο καταγγελιες πελατων στην ΕΕΤΤ για τους μεγαλους χρονους αναμονης στην εξηπυρετιση πελατων και μαντεψτε......πηρα για πλακα τηλ σημερα και το σηκωσαν σε 30 δευτερολεπτα....μετα το 350 χιλιαρικα αποφασισαν να βαλουν μυαλο,κατι ειναι και αυτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
argirisxt Ιούλιος 28, 2007 #138 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2007 Αρχική απάντηση από NEOX παιδια φρεσκα νεα:η forthnet εφαγε 350,000 χιλιαδες προστημο μετα απο καταγγελιες πελατων στην ΕΕΤΤ για τους μεγαλους χρονους αναμονης στην εξηπυρετιση πελατων και μαντεψτε......πηρα για πλακα τηλ σημερα και το σηκωσαν σε 30 δευτερολεπτα....μετα το 350 χιλιαρικα αποφασισαν να βαλουν μυαλο,κατι ειναι και αυτο.... καιρός ηταν σε εμένα έτυχε να ειναι αναμονή 15λ δες αυτό http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=40605 Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούλιος 28, 2007 #139 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2007 Η αναγνώριση κλήσεων έχει πάει και σε άλλους διακοπές με άγνωστη ημερομηνία επιστροφής? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratoz Ιούλιος 29, 2007 #140 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2007 Καλά αναγνώριση και σε μένα ούτε για πλάκα ενοείται. Αυτό όμως είναι το λιγότερο. Το ωραίο με την περίπτωσή μου είναι ότι έκανα αίτηση στις 10/3 και η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε στις 28/6 μετά από μπόλικα τηλέφωνα από μέρους μου, ώωωωρες αναμονής στους αυτόματούς τους, και εν τέλει αρκετά μπινελίκια αφού από κάποιο σημείο και πέρα, η έλλειψη δικτύου άρχισε να μου κοστίζει επαγγελματικά όσο και για τις φοιτητικές μου υποχρεώσεις.Το δε Router, δεν το σχολιάζω καν. Σκέφτομαι να χρησιμοποιώ το παλιό μου modem από την Otenet (το κλασσικό το μπλε το Sagem 800) που ναι μεν βλέπει έως 8mbps αλλά και αξιόπιστο είναι αλλά και παραπάνω ταχύτητες δε νομίζω ότι πιάνω έτσι κι αλλιώς. Αλήθεια, ξέρει κανείς πως θα ελέγξω σε τι ταχύτητα είναι κλειδωμένο το lol router του 2play?Edit: typos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.