CrazyAnt1416003257 Απρίλιος 11, 2007 #21 Απρίλιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από fusion [Σήμερα, στις 12:27] Δεν καταλαβα γιατι με παραπεμπεις σε αυτα τα πσοτ Εγω μιλαω για το ιδιο monitor που βγαινει με 2 panel και εσεις συζητουσατε για τις 22αρες που εχουν tn panel και τις 20αρες που εβαλαν s-ips, ειναι ασχετα μεταξυ τους. καταρχην η απαντηση ηταν για τον Πολωνο και κατα δευτερον οπως απαντησε και ο sofix,απο οτι φαινεται,στην Ευρωπη δεν τι8εται 8εμα λοταριας οπως στην Αμερικη.και πιο συγκεκριμενα,στην Ελλαδα οσα παιδια απο εδω μεσα εχουν παρει το συγκεκριμενο μονιτορ τπους εχει ερ8ει με S-IPS
fusion Απρίλιος 11, 2007 #23 Απρίλιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από CrazyAnt καταρχην η απαντηση ηταν για τον Πολωνο και κατα δευτερον οπως απαντησε και ο sofix,απο οτι φαινεται,στην Ευρωπη δεν τι8εται 8εμα λοταριας οπως στην Αμερικη.και πιο συγκεκριμενα,στην Ελλαδα οσα παιδια απο εδω μεσα εχουν παρει το συγκεκριμενο μονιτορ τπους εχει ερ8ει με S-IPS ok man:) Δεν εχω πολυδιαβασει τα thread με τις 20αρες και πιαστηκα αδιαβαστος...
o polonos Απρίλιος 11, 2007 Author #24 Απρίλιος 11, 2007 Αρα να μαζεψω και αλλα κεφτα και να κανω υπομονη ε ? Παντος η εξυπυρετηση της DELL ειναι απαραδεκτη
knight_77 Απρίλιος 11, 2007 #25 Απρίλιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos Αρα να μαζεψω και αλλα κεφτα και να κανω υπομονη ε ? Παντος η εξυπυρετηση της DELL ειναι απαραδεκτη Απο αποψη τιμων ή επικοινωνιας? Προσωπικα εχω τις καλυτερες εντυπωσεις...:
o polonos Απρίλιος 11, 2007 Author #26 Απρίλιος 11, 2007 Απο αποψη επικοινωνιας καθαρα .... Μαλλον ακομα σκεφτονται αρνια και σουβλες Χθες μου λενε μια τιμη με ΦΠΑ και σημερα μου το αρνειται ..... Του λεω οι κλησεις σας ηχογραφουνται οπως το λετε ??? Και μου λεει "πραγματικα θελετε α μπειτε σε μια τετοια διαδικασια για 70 ευρω " ? Και να σου λενε "Η αγορα ειαναι ελευθερη" ... Δεν ειναι και οτι καλυτερο εχω δει
aguero Απρίλιος 11, 2007 #27 Απρίλιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από knight_77 [Σήμερα, στις 12:20] Απο αποψη τιμων ή επικοινωνιας? Προσωπικα εχω τις καλυτερες εντυπωσεις...: Aπό την συμπεριφορά των πωλητών της DELL και εγώ έχω τις χειρότερες εντυπώσεις.Απλά απαράδεκτοι Τουλάχιστον οι εντυπώσεις μου από το τμήμα τεχνικής υποστήριξης μία φορά που κάλεσα είναι καλύτερες Κόλπα με την τιμή δεν μου κάνανε καθώς μου έστειλαν έγγραφη προσφορά.Να ζητάτε πάντα να σας στείλουν προσφορά μέσω email και όχι τηλεφωνική ενημέρωση.Φαντάζομαι o polonos αναφέρεται στην τιμή των 370 ευρώ για την 2007.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.