oekab1992 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2007 Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά.Εχω το sony ericsson k800, και θέλω ένα πρόγραμμα διαχείρισης του κινητού μέσω υπολογιστή. Παλιά που είχα το κ750, το my phone explorer αλλά και το mobiledit υποστήριξαν το κινητο μου το παλιό. Τα ίδια αυτά προγράμματα στις τελευταίες τους εκδόσεις δεν υποστηρίζουν το κ800. Ξέρει κανείς κάποιο εναλλακτικό πρόγραμμα που υποστηρίζει το κ800 ή κάποιο κόλπο ώστε με τα προαναφερθέντα να "δώ" το κινητό μου?Σας ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Απρίλιος 10, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2007 Το υποστηριζει κανονικοτατα το κινητο , φροντισε μονο να κατεβασεις την τελευταια εκδοση του προγραμματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oekab1992 Απρίλιος 10, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από tyxeros [Χθες, στις 23:13] Το υποστηριζει κανονικοτατα το κινητο , φροντισε μονο να κατεβασεις την τελευταια εκδοση του προγραμματος. Ποιά ειναι η τελευταία έκδοση του προγράμματος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Απρίλιος 10, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2007 1.5.9 είναι η τελευταία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 11, 2007 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2007 Μπας και τo εχει δοκιμασει κανεις στα vista ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oekab1992 Απρίλιος 11, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2007 Παιδιά συγνώμη εγώ φταίω, το πρόγραμμα δουλεύει κανονικότητα, απλά έχει μια ιδιαιτερότητα το κ800 σε αντίθεση με το κ750 που έπαιζε αμέσως. Προκειμένου να δεί το myphone explorer το κ800, όταν συνδέεις το καλώδιο usb με το Pc, δεν πρέπει να επιλέξεις απο την οθόνη του κινητού την επιλογή file transfer mode, αλλά το phone mode. Μόνο έτσι θα δεί το πρόγραμμα το κινητό. όταν βάζουμε το file transfer mode το βλέπει σαν απλή memory stick συσκευή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Απρίλιος 14, 2007 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2007 Χαίρομε που βρέθηκε η άκρη . Σαν βασικός Έλληνας μεταφραστής του MPE , σκέφτηκα οτι θα μπορούσα να βοηθήσω, αλλά βλέπω οτι δεν με χρειάζεστε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.