ReaperX Απρίλιος 12, 2007 #61 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2007 Tελικά από θερμοκρασίες δεν κέρδισα τίποτα αξιόλογο,αλλά έπεσα στα 1,39V για τα 3600.. Ζέσταμα οποσδήποτε πάντως!Και προσεκτικά. Απ' ότι διάβαζα κάπου στους 85C λιώνει το solder... Εγώ στερέωσα το cpu με τα ξυραφάκια στις 4 γωνίες σε ένα ποτήρι έτσι ώστε όταν λιώσει το solder να πέσει μέσα στο ποτήρι ο cpu.. Αλλιώς άμα το ζορίσεις για να βγει μπορεί να μην έχει λιώσει κάπου και να σπάσει κομμάτι απ' τον πυρήνα...:nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Απρίλιος 12, 2007 #62 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2007 Δλδ για τι διαφορά μιλάμε σε θερμοκρασίες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Απρίλιος 12, 2007 #63 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelis Δλδ για τι διαφορά μιλάμε σε θερμοκρασίες? 1-2C σε idle και σε load... Ζεστούλης είναι τελικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 12, 2007 #64 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2007 μαν...πραγματικα θα τον λυπόμουν στους 85*C .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Απρίλιος 12, 2007 #65 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2007 Αρχική απάντηση από ReaperX 1-2C σε idle και σε load... Ζεστούλης είναι τελικά... Το τέστ του χεριού το επιβεβαιώνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Απρίλιος 12, 2007 #66 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2007 Mονο 2 βαθμους????? :TD: :TD: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Απρίλιος 12, 2007 #67 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker μαν...πραγματικα θα τον λυπόμουν στους 85*C .... Μέχρι 120C αντέχει απ' ότι λένε..Μετά λιώνει και το solder του πυρήνα... Αρχική απάντηση από ergotelis Το τέστ του χεριού το επιβεβαιώνει? Το μπλοκ κλασσικά δεν είναι ζεστό,αλλά θέμα επαφής δεν είναι...Το έχω σφήξει καλά και όσους φορές τσέκαρα ο cpu έβγαικε κολλημένος στο μπλοκ άρα πάταγε τέλεια.. Αρχική απάντηση από Winters Mονο 2 βαθμους????? :TD: :TD: Μπορεί να 'ναι μικρή διαφορά,αλλά δε με χάλασε.. Ο κύριος λόγος που ήθελα να δοκιμάσω ήταν κυρίως πρόκληση βλέποντας λίγους να το καταφέρνουν... Λάπαρα λίγο και το καπάκι μέσα οπότε όταν θελήσω τον ξανακαπακώνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Απρίλιος 12, 2007 #68 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2007 Μολις παρω την υδροψυξη θα το ξηλωσω και εγω το καπακι.... ειμαι 62 βαθμους στο S&M με μονο 1.25ν... Αντε να ερθει του Αι Γιωργη να μαζεψουμε κανα φραγκο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Απρίλιος 13, 2007 Author #69 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2007 Λογικά, μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας θα έχουν οι 4300 - δεν νομίζω οι 6xxx να είναι τόσο αίσχος από μέσα (με το σαγρέ IHS και την γκρι "παστελίνη") - εκτός και αν επεκτάθηκε το κακό πλέον και στους ακριβότερους C2D - who knows?.. Πάντως τώρα με 1.46v (1.525 στο bios) είμαι ήδη στα 9*380, χωρίς να μασάει... Ακόμα δεν έχω φτάσει τις θερμοκρασίες που είχα πριν με 1.39v και με το IHS φορεμένο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.