perp Ιούνιος 1, 2007 #21 Ιούνιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Χθες, στις 14:44] .....αν καποιος δει το ποστ μου θα ηθελα να μου πει αν ο 150αρης ακουγεται περισοτερο απο τους 2χ74 αυτο θα με ενδιεφερε πολυ....για μενα noise is not a factor σε ραπτορατσιουυ :flower: Ξέρεις κανένας κάτι παραπάνω για αυτό? Γιατί με ενδιαφέρει και εμένα?... αν και ο θόρυβος του ραπτορα μου αρέσει βέβαια....
BeetleJuice Ιούνιος 1, 2007 #22 Ιούνιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 05:21] ο δισκος στο κουτι του στακερ (το κουτι των δισκων) δεν παταει με λαστιχο. ετσι μεταφερει τους κραδασμους στο κουτι των δισκων . μαλλον δεν βλεπω εγω καλα...
BeetleJuice Ιούνιος 1, 2007 #23 Ιούνιος 1, 2007 στο κουτι το μεταλικο μπαινουν οι δισκοι αριστερα και δεξια εχει 2 μεταλικα πλαισια τα πλαισια πατανε στο κουτι που εχει τους δισκους με λαστιχα τα πλαισια απο την εξω μερια εχουν πλαστικα ωστε να μην πατα μεταλλο με μεταλλο τραβας τα πλαισια και βλεπεις αυτο
BeetleJuice Ιούνιος 1, 2007 #24 Ιούνιος 1, 2007 τα λαστιχα μονα τους ποσο μεγαλυτερα ναναι? μισο δαχτυλο παχος εχουν
ea6gka Ιούνιος 1, 2007 #25 Ιούνιος 1, 2007 βρε κορμι , στο κουτακι αυτο βλεπεις τις τρυπες. στις τρυπες μπαινουν οι βιδες και βιδωνουν τους δισκους στο κουτι των δισκων. εχει κανα λαστιχο στις τρυπες? οχι. που πανε οι κραδασμοι? στο κουτακι, ΟΧΙ στο στακερ. αυτο κανει θορυβο
BeetleJuice Ιούνιος 1, 2007 #26 Ιούνιος 1, 2007 και μια τελευταια μπορουμε να εχουμε μερικες και απο την ANTEC-αρα? και μερικες απο το LINLI-αρα? γιατι απο ενα οριο και μετα μιλαμε για υπερβολες...
BeetleJuice Ιούνιος 1, 2007 #27 Ιούνιος 1, 2007 ρε αρχικορμαραοκ μεταβιβαζονται οι κραδασμοι στο κουτακικαι τι κανει το κουτακι? ΚΟΥΔΟΥΝΙΖΕΙ? χαχατο κουτακι ΟΛΟ ειναι απομονωμενο απο το στακερκουνιεται μονο του λες το κουτακι? δονειται? ε και? δεν εχει κατι το μεταλικο να ακουγεται ενα ανεμιστηρα εχει ολο και ολο και ειναι συμπαγεςτωρα αν δονειται το κουτακι οκ πασο αλλα αυτο δεν καταλαβαινω πως το ακουςτωρα τις τραβηξα τις φωτο και εστησα και αυτιδεν ακουω τιποτα και εχει 3 δισκους μεσα
ea6gka Ιούνιος 1, 2007 #28 Ιούνιος 1, 2007 ρε κορμι ατελειωτο , το κουτακι αυτο κανει τον θορυβο, ΝΑΙ. σε εμενα εκανε θορυβο και νομιζα πως ετσι κανει ο ραπτορας , πηγε εγκο αλμπανο πηρε lianli και εξω φασαρια μεσα ησυχια ντωρα.
BeetleJuice Ιούνιος 1, 2007 #29 Ιούνιος 1, 2007 μεγαλοκορμαρα ατελειωτη απολλωνια αυτο το κουτακι που λες εχει μια ιδιομορφιακαμια φορα χαλαρωνουν οι βασεις του ανεμιστηρα και εκεινες κανουν θορυβο (τικι τικι τικι)απλα οκ μου κανει εντυπωση γιατι ΚΑΙ εσυ ειχες αλλα και εγω ΕΧΩ και μιλαμε για το ιδιο πραγμα με 2 εντελως διαφορετικες αποψειςδηλαδη τι στα κομματια , το ιδιο σκ@τοκουτι ειναι τοση διαφορα?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.