morius Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2007 πως γίνεται να ελέγχο το pc μου από μακρυά? Με τι πρόγραμμα....????? Ευχαριστώ πολυ
morius Απρίλιος 8, 2007 Author #3 Απρίλιος 8, 2007 thnx μαν. Τώρα το κατεβάζω θα σου πω later. Είναι δοκιμασμένο? Δουλεύει καλα? Δηλαδή βλέπω την επιφάνεια εργασίας του αλλου? και την δουελέυω καλά?
spc Απρίλιος 8, 2007 #4 Απρίλιος 8, 2007 εχουν και τα win το δικο τους: remote desktop και παιζει μια χαρα
morius Απρίλιος 8, 2007 Author #5 Απρίλιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από spc [Χθες, στις 23:53] εχουν και τα win το δικο τους: remote desktop και παιζει μια χαρα Δεν δουλεύει...εκτός αν δεν το κάνς καλα...Πως λειτουργεί? Απλά βάζεις την IP του άλλου και πατάς συνδεσή...σωστά?Εμένα δν δουλεύει έτσι>...:wassat: :wassat: :wassat:
kostas578 Απρίλιος 8, 2007 #6 Απρίλιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 00:02] Δεν δουλεύει...εκτός αν δεν το κάνς καλα...Πως λειτουργεί? Απλά βάζεις την IP του άλλου και πατάς συνδεσή...σωστά?Εμένα δν δουλεύει έτσι>...:wassat: :wassat: :wassat: Καταρχήν πρέπει να επιτρέψεις την σύνδεση με remote desktop στο μηχάνημα σου (system properties -> remote) και αν είσαι πίσω από NAT να κάνεις forward το port 3389.
morius Απρίλιος 8, 2007 Author #7 Απρίλιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από kostas578 [Σήμερα, στις 00:31] Καταρχήν πρέπει να επιτρέψεις την σύνδεση με remote desktop στο μηχάνημα σου (system properties -> remote) και αν είσαι πίσω από NAT να κάνεις forward το port 3389. Φίλε μου αν μπορείς έλα στο msn στο dj_morius@hotmail.com να μου πεις...γιατί δν κατάλαβα...
Τζώρτζης Απρίλιος 8, 2007 #8 Απρίλιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από spc εχουν και τα win το δικο τους: remote desktop και παιζει μια χαρα +1 παίζει άψογα
morius Απρίλιος 8, 2007 Author #9 Απρίλιος 8, 2007 Ρε σεις...μπορείτε να μου πείτε βήμα βήμα πως το κάνω αυτό?
Dr. Gonzo Απρίλιος 9, 2007 #10 Απρίλιος 9, 2007 υπάρχει ένα πολύ καλό guide εδώ, με βάση αυτό έστησα κι εγώ το remote desktop.
Τζώρτζης Απρίλιος 9, 2007 #11 Απρίλιος 9, 2007 Για να μπεις στο desktop σου μέσω internet πρέπει:1. Nα κάνεις forward τη πόρτα του RDS : 33892. Nα εχεις φτιάξει λογαριασμό,τσάμπα, στο dyndns.orgΣτη συνέχεια καλείς το desktop σου μέσω του remote desktop connection (starts->programs->accesories->communications) βάζοντας ****.dyndns.org που έχεις φτιάξει στο βήμα 2, και σου ζητάει όνομα & κωδικό. Υπόψιν όνομα είναι το όνομα χρήστη που ειναι log on στο desktop (καλό θα είναι να είναι administrator) και απαραίτητα χρειάζεσαι κωδικό που είναι ο ίδιος που βάζεις όταν εισέρχεσαι στο pc σου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.