Jump to content

πως γίνεται να ελέγχο το pc μου από μακρυά

morius

Recommended Posts

thnx μαν. Τώρα το κατεβάζω θα σου πω later.

Είναι δοκιμασμένο? Δουλεύει καλα? Δηλαδή βλέπω την επιφάνεια εργασίας του αλλου? και την δουελέυω καλά?

Αρχική απάντηση από spc [Χθες, στις 23:53]

εχουν και τα win το δικο τους: remote desktop και παιζει μια χαρα

Δεν δουλεύει...εκτός αν δεν το κάνς καλα...

Πως λειτουργεί? Απλά βάζεις την IP του άλλου και πατάς συνδεσή...σωστά?

Εμένα δν δουλεύει έτσι>...:wassat: :wassat: :wassat:

Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 00:02]

Δεν δουλεύει...εκτός αν δεν το κάνς καλα...

Πως λειτουργεί? Απλά βάζεις την IP του άλλου και πατάς συνδεσή...σωστά?

Εμένα δν δουλεύει έτσι>...:wassat: :wassat: :wassat:

Καταρχήν πρέπει να επιτρέψεις την σύνδεση με remote desktop στο μηχάνημα σου (system properties -> remote) και αν είσαι πίσω από NAT να κάνεις forward το port 3389.

Αρχική απάντηση από kostas578 [Σήμερα, στις 00:31]

Καταρχήν πρέπει να επιτρέψεις την σύνδεση με remote desktop στο μηχάνημα σου (system properties -> remote) και αν είσαι πίσω από NAT να κάνεις forward το port 3389.

Φίλε μου αν μπορείς έλα στο msn στο dj_morius@hotmail.com να μου πεις...γιατί δν κατάλαβα...

Ρε σεις...μπορείτε να μου πείτε βήμα βήμα πως το κάνω αυτό?

Για να μπεις στο desktop σου μέσω internet πρέπει:

1. Nα κάνεις forward τη πόρτα του RDS : 3389

2. Nα εχεις φτιάξει λογαριασμό,τσάμπα, στο dyndns.org

Στη συνέχεια καλείς το desktop σου μέσω του remote desktop connection (starts->programs->accesories->communications) βάζοντας ****.dyndns.org που έχεις φτιάξει στο βήμα 2, και σου ζητάει όνομα & κωδικό. Υπόψιν όνομα είναι το όνομα χρήστη που ειναι log on στο desktop (καλό θα είναι να είναι administrator) και απαραίτητα χρειάζεσαι κωδικό που είναι ο ίδιος που βάζεις όταν εισέρχεσαι στο pc σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.