YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2007 Θελω να αγορασω mouse και πληκτρολογιο για το htpc μου. Θα ειμαι σε αποσταση 4-4μιση μετρων... Καμια γνωμη ?
CrazyAnt1416003257 Απρίλιος 8, 2007 #2 Απρίλιος 8, 2007 το Logitech G7 ξερω (το εχει φιλος και το εχω δει με τα ματια μου) οτι πιανει και απο τα ~10 μετρα,και με κλειστη πορτα μπροστα του τωρα για keyboard δεν ξερω να σου πω. για ποσα λεφτα ομως μιλαμε?
knight_77 Απρίλιος 8, 2007 #3 Απρίλιος 8, 2007 Προσωπικα θα σου προτεινα αυτο : link Το εχω εδω και περιπου 9 μηνες... Πολυ καλη εμβελεια,ποιοτητα κατασκευης,media shortcuts στο keyboard
YDinopoulos Απρίλιος 8, 2007 Author #4 Απρίλιος 8, 2007 @ CrazyAnt Το G7 το εχω στο pc-γραφειο μου. Σκεφτομουν για το diNOVO, αλλα αν μπορω να βρω κατι που να κανει τα ιδια σε λιγοτερα λεφτα θα το παρω.@ knight_77 Για τι εμβελεια μιλαμε δηλαδη? Μπορεις να το δοκιμασεις στα 4 μετρα περιπου κ να μου πεις ?
knight_77 Απρίλιος 8, 2007 #5 Απρίλιος 8, 2007 Περιπου ~3.5 μετρα....Δεν νομιζω να εχεις προβλημα εμβελειας...
spc Απρίλιος 8, 2007 #6 Απρίλιος 8, 2007 Για 4 μέτρα θα έλεγα να μην ρισκάρεις οτιδήποτε μη bluetooth.Μιλάω εκ πείρας και έχοντας δοκιμάσει σχεδόν ότι κυκλοφορεί στην αγορά.Στο keyb μπορεί να μην έχεις πρόβλημα αλλά το Mouse για >2-3 m είναι μεγάλο ρίσκο (και επίσης πολύ σπάσιμο το να μην δουλεύει τέλεια).Επίσης μία παρτίδα dinovo laser και Mx 5000 laser της Logitech (ακόμα και αυτά με Bluetooth) είχαν μεγάλο πρόβλημα (μιλάμε να μην πιάνουν στο 1 m αν δεν υπήρχε οπτική επαφή).Μία πολύ καλή λύση είναι το desktop 7000 της MS: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=081Αναμένεται (αλλά δεν ξέρουμε πότε καθώς έχει ήδη αργήσει πάρα πολύ)και το 8000 http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=080 (με φωτιζόμενα πλήκτρα και USB hub).Προσωπικά και αναμένοντας και το 8000 για δοκιμή (αν και όποτε έρθει) έχω καταλήξει στα:Dinovo Edge http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/EEUR/EN,CRID=2166,CONTENTID=12339(ναι είναι πανάκριβο αλλά πληρώνεις το design)Και εν εκ των:http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=085http://www.logitech.com/index.cfm/products/productlist/EEUR/EN,crid=2134
fonzi Απρίλιος 9, 2007 #7 Απρίλιος 9, 2007 Υπάρχει κάποιο καλό bluetooth αλλά που να έχει και ενσωματωμένη λειτουργία mouse?To TouchDisc scrolling του dinovo αυτό κάνει?
spc Απρίλιος 9, 2007 #8 Απρίλιος 9, 2007 Αρχική απάντηση από fonzi Υπάρχει κάποιο καλό bluetooth αλλά που να έχει και ενσωματωμένη λειτουργία mouse?To TouchDisc scrolling του dinovo αυτό κάνει? Ναι (dinovo edge).
fotme Απρίλιος 9, 2007 #9 Απρίλιος 9, 2007 αυτο εχω σε αποσταση2 μετρα, το mouse einai οριακα, το κeyboard πιανει αλλα τελειωνουν γρηγορα οι μπαταριες απο αυτην την αποσταση. κατα ταλλα ικανοποιητικο για τα λεφτα τοθ,,, οχι για αποστασεις. Αρχική απάντηση από knight_77 Προσωπικα θα σου προτεινα αυτο : link Το εχω εδω και περιπου 9 μηνες... Πολυ καλη εμβελεια,ποιοτητα κατασκευης,media shortcuts στο keyboard
CaptainMilo Απρίλιος 9, 2007 #10 Απρίλιος 9, 2007 Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες όσων αφορά το S510 της LogitechΚαλό , φτηνό και ποιοτικό , αλλά από αποστάσεις πάνω από 2 μέτρα (και αυτά οριακά για το ποντίκι) , απλά δεν τα πάει και τόσο καλάΤο G7 που είχα παλιότερα έπιανε χωρίς πρόβλημα από 2 δωμάτια παραπέρα , από τα καλύτερα ποντίκια που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ
YDinopoulos Απρίλιος 10, 2007 Author #12 Απρίλιος 10, 2007 Καλημερα. Ευχαριστω για τις απαντησεις/συμβουλες. Τελικα παραγγειλα αυτο!
spc Απρίλιος 10, 2007 #13 Απρίλιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Καλημερα. Ευχαριστω για τις απαντησεις/συμβουλες. Τελικα παραγγειλα αυτο! Αν θες τη γνώμη μου δεν λέει για HTPC καθότι πολύ γμουμούτσα (βαρύ κλπ).
YDinopoulos Απρίλιος 10, 2007 Author #14 Απρίλιος 10, 2007 ναι ε? Θα δουμε...ΥΓγμουμουτσα η γκουμουτσα/κουμουτσα ? ετσι τα εχω ακουσει (απο την γιαγια βεβαια)
spc Απρίλιος 10, 2007 #15 Απρίλιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulos ναι ε? Θα δουμε... ΥΓ γμουμουτσα η γκουμουτσα/κουμουτσα ? ετσι τα εχω ακουσει (απο την γιαγια βεβαια) Ναι ρε είναι τέρατα. Πολύ μεγάλα - βαριά. Δεν είναι για να τα έχεις στα πόδια σου / καναπέ (aka HTPC χρήση). Αυτά είναι για γραφείο. ’σε που ο συγκεκριμένος πόντικας έχει και μέγιστο lag (όχι ότι έχει μεγάλη σημασία για HTPC χρήση εκτός βέβαια αν παίζεις games εκεί). Re. Γκουμούτσα: Είχα και γω μια απορία και σκεφτόμουν ότι θα σχολιαστεί.
fotme Απρίλιος 10, 2007 #16 Απρίλιος 10, 2007 Syrie, for gaming προτεινεις wireless k αν ναι ποιο.g7 η mx? Σκεφτομαι το λαγκ αλλα με αυτα που εχω διαβασει για αυτα τα ποντικια , κατληγω εκει.Μπορω να παρω κ ενσυρματο αλλα αν ειναι ικανοποιητικα δεν βρισκς το λογο..
spc Απρίλιος 10, 2007 #17 Απρίλιος 10, 2007 Αν δεν θες ασύρματο για συγκεκριμένο λόγο πας σε ενσύρματο με την τέλεια απόκριση και τελειώνεις.Για ασύρματο G7.Για ενσύρματο G5 / MX518.
fotme Απρίλιος 10, 2007 #18 Απρίλιος 10, 2007 δουλευω σε tv32 k ειμαι σε ποσταη 2 μ. κανονικα ειμαι για ασυρματο μιας και δεν θελω καλωδια μπροστα οπου κ περναω.. απλασκεφτομουα μηπως ο ασυρματο θα ειναι μαπε στηναποκριση κ δεν δω διαφορα... Δεν ειμαι απαιτητικος χρηστης μιας κ τωρα αλλα κ τα τελευταια 7 χρονια χρησιμοοιω ασυρματα desktop..αλλα αν ειναι για gaming θελω να ειναι καλο! γι αυτο το παιρνω αλλωστε. ΠΣ. οποια λαθη που εχω κανει οφειλνται στην αποσταση που δεν πιανει κ θελειιιι φρεσκες μταριες καθε 2-3 εβδμαες
mortisboy Απρίλιος 10, 2007 #19 Απρίλιος 10, 2007 ..παιδες η λυση για HTPC δυστηχως ειναι μια οπως λεει και ο spc και ειναι το diNOVO EDGE..μικρο ντιζαινατο, πολυ καλη εμβελια, απειρη διαρκεια μπαταριας και ενσωματωμενο touchpad
spc Απρίλιος 10, 2007 #20 Απρίλιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από mortisboy ..παιδες η λυση για HTPC δυστηχως ειναι μια οπως λεει και ο spc και ειναι το diNOVO EDGE..μικρο ντιζαινατο, πολυ καλη εμβελια, απειρη διαρκεια μπαταριας και ενσωματωμενο touchpad Να είχε και φωτιζόμενα πλήκτρα. Μια ζωή αυτή η Logitech μισές δουλειές (μία βάζουν laser αλλά αφαιρούν πλήκτρα, μετά βάζουν πλήκτρα αλλά δεν είναι για gaming, τώρα με τα φωτιζόμενα πλήκτρα στο keyb).
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.