MADKiller7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2007 Καλησπερα,εχω ενα ψυγειο που εχει διαρροη σε ενα καναλι στη βαση της κολλησης (απ οτι ειδα),ξερει κανει πως μπορω να το φτιαξω?ΥΓ.Καλη ανασταση σε ολους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Απρίλιος 7, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2007 Εχω κατι μπουκαλακια με ενα υγρο που λεει οτι διορθωνει τετοιες διαρροες.Δεν ξερω αν οντως ισχυει καθως δεν τα δοκιμασα ποτε. Θελεις να σε στειλω ενα?Υποψιν οπως αναφερω δεν ξερω τι & πως λειτουργει. Καλη Ανασταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosvlass Απρίλιος 7, 2007 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2007 Αν το αδειασεις και περασεις σιλικονη στο σημειο και την αφησεις το βραδθ να στεγνωσει θα εισαι μια χαρα αν καταλαβα καλα.Δεν ανεβαζεις και καμια φωτο αν δουμε το σημειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
COSTELLO Απρίλιος 12, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2007 Κανε αυτο που λεει ο 2cpu.Εγω το δοκιμασα στο αμαξι αυτα τα μπουκαλακια με το υγρο και εκανε δουλεια.και ο μηχανικος που με το εδωσε με ειπε οτι ειμαι το 5ο αμαξι που εγινε απο αυτο το υγρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Απρίλιος 12, 2007 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2007 Στο ψυγείο μιας υδρόψυξης δεν αναπτύσσονται πιέσεις, οπότε είναι πολύ εύκολο να "μπαλώσεις" την τρύπα... Οτιδήποτε έχει καλή πρόσφυση στο υλικό αυτό (σιλικόνες, ρητίνες κτλ.) θα σου κάνει γρήγορα τη δουλειά... Και με τσίχλα κάνεις δουλειά σου (σχήμα λόγου είναι, μη βάλεις καμιά trident...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.