pavou Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2007 Γεια σας και καλή Ανάσταση .Έχω ένα πρόβλημα με το πληκτρολόγιο μου , όταν πατάω ταυτόχρονα δύο πλήκτρα π.χ. W&A δεν μπορώ να πατήσω άλλο για να κάνει άλλη κίνηση π.χ. shift για να κάνω Bash δηλαδή όταν κινούμαι διαγώνια δεν μπορώ να κάνω Bash , υπάρχει κάποιο πληκτρολόγιο που να μπορεί να λύσει το πρόβλημά μου ? Δηλαδή να μπορεί να δίνει εντολές από τρία ταυτόχρονα πλήκτρα ??? (Bash=Χτύπημα με κοντάκι) (Το game Που παίζω είναι το call of duty 2)
Tsakonas Απρίλιος 7, 2007 #2 Απρίλιος 7, 2007 η καποιο gaming keyboard η παρε με 10-15 ευρωπουλα προγραμματιζομενο gamepad που κανει μεσω προγραμματος assign οσα πληκτρα θες σε ενα κουμπι...
GruntGR Απρίλιος 7, 2007 #3 Απρίλιος 7, 2007 Εχω αρκετα πληκτρολογια στην "συλλογη"μου και αποσο θυμαμαι ο συγκεκριμενος συνδυασμος λειτουργει σε ολα κανονικα,οπως και να'χει αμα θες να πας σε microsoft παρε το ms comfort curve 2000 αν θες να πας σε logitech παρε το media keyboard elite
pavou Απρίλιος 10, 2007 Author #4 Απρίλιος 10, 2007 Καλημέρα ,τελικά παράγγειλα αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575109 νομίζω ότι θα μου κάνει την δουλεία
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.