gns Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2007 Παιδια εχω τη μητρικη intel 915gev και θελω να κανω update το bios της.Καταρχας μπορειται να μου πειτε πιος ειναι ο καλυτερος και ασφαλεστερος τροπος για να το κανω αυτο. Επισης μπορω να κανω update απο το bios που εχω τωρα στο τελευταιο που εχει βγει χωρις να κανω τα ενδιαμεσα?Thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Απρίλιος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2007 http://www.thelab.gr/search.php?s=&action=showresults&searchid=2800340&sortby=lastpost&sortorder=descendingΔεν ειναι απαραιτητο να εχεις βαλει τα προηγουμενα bios ωστε να βαλεις την τελευταια εκδοση!Μπορεις χωρις κανενα προβλημα!Καταρχας ομως γιατι θελεις να κανεις bios update?Εχεις καποιο προβλημα με τον υπολογιστη σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gns Απρίλιος 6, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2007 Βασικα ο μονος λογος που θα το εκανα ειναι οτι απο ενα αλλο ποστ ενα παιδι ελυσε με αυτο τον τροπο το προβλημα που ειχε το πσ οταν εγραφε δισκακι dvd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.