Heatspreader Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2007 Γεια σε όλους!Επειδή δεν αντέχω άλλο την κάρτα ήχου που μου δίνει η μητρική αποφάσισα να αγοράσω την X-Fi Platinum .Είναι καλή? Την έχει δοκιμάσει κανείς ώστε να μου πει γνώμη? Γράφω μουσική ημιεπαγγελματικά, αλλά πέρα από αυτό παίζω και πολλά games και σαφώς ακούω συνέχεια μουσική. Αυτό που θα ήθελα πιο πολύ να ξέρω είναι αν είναι συμβατή με τη μητρική μου.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Απρίλιος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2007 http://www.thelab.gr/search.php?s=&action=showresults&searchid=2800331&sortby=lastpost&sortorder=descending Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Απρίλιος 11, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2007 Την κάρτα την αγόρασα την έστησα και πραγματικά πάει τέλεια! Δεν περίμενα ότι θα έχει διαφορά στον ήχο!Έχω μόνο μια απορία.Το Front Panel παίρνει τροφοδοσία ok μέχρι εδώ, μάλιστα το γράφουν και οι οδηγίες.Τροφοδοσία νομίζω ότι παίρνει και η κάρτα στο πλάι... Βασικά έβαλα και εκεί. Είναι ακριβώς ίδια τροφοδοσία με τις δισκέτας και ίδια με αυτή του front panel... Μήπως ξέρει να μου πει κάποιος αν χρειάζεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 11, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2007 Οι οδηγιες δεν λενε τπτ ??? Περιεργο μου φαινεται!Στην Audigy 2 Platinum Που εχω, παιρνει ρευμα μονο το front panel.Φιλος με Audigy 4 Pro, εδινε ρευμα στην pci καρτα, η οποια τροφοδοτουσε ολο το εξωτερικο κουτι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 11, 2007 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2007 λοιπον οι καρτα εχει 2 τροφοδοσιες αυτη που ειναι για το πανελ το μπροστινο αφορα τα μοντελα που εχουν Internal front bay ενο η τροφοδοσια στιν καρτα απανω αφορα τα μοντελα με external bay Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 11, 2007 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2007 Ούτε η fatal1ty θέλει ρεύμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Απρίλιος 11, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2007 Καλά έχω κάνει που εχω βάλει και στο Front Panel και στην κάρτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 11, 2007 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2007 Μου φαινεται οτι ρευμα στο front panel χρειαζεται μονο αν λειτουργεις το midi port. Για ολα τα αλλα δεν χρειαζεται ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Απρίλιος 11, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2007 Την κάρτα την χρησιμοποιώ στα πάντα! Εννοώ ότι καλά έχω κάνει και έχω βάλει τροφοδοσία πάνω στην κάρτα ή μπορεί να της κάνω ζημιά? Το βίσμα είναι τροφοδοσία Floppy Disk και μπαίνει κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 11, 2007 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2007 Αρχική απάντηση από Lafas1987 Καλά έχω κάνει που εχω βάλει και στο Front Panel και στην κάρτα? και ναι και οχι εδω δεν δηνει απαντιση ουτε η creative η λογικη τους ειναι η εξεις που ανεφερα πιο πανω....αν εχεις μοντελο χωρις internal/external bay δεν χρειαζετε τροφοδοσια.αν εχεις μοντελο με internal bay χρειαζετε τροφοδοσια μονο στο bay.αν εχεις μοντελο με external bay χρεαζεσε τροφοδοσια μονο στην καρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Απρίλιος 11, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2007 Ok, αυτό που με ενδιέφερε πιο πολύ ήταν να δω αν η τροφοδοσία που έβαλα είναι σε σωστό σημειο και οχι απλα σε καποιο που τεριαζει το βισμα. ΟΚ... τοτε δεν υπαρχει προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Απρίλιος 11, 2007 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2007 Τι ηχεία έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Απρίλιος 11, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2007 Έχω ηχοσύστημα Technics....Σκέφτομαι να πάρω Creative 5καναλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.