Jump to content

X-Fi Platinum

Heatspreader

Recommended Posts

Γεια σε όλους!

Επειδή δεν αντέχω άλλο την κάρτα ήχου που μου δίνει η μητρική αποφάσισα να αγοράσω την X-Fi Platinum .

Είναι καλή? Την έχει δοκιμάσει κανείς ώστε να μου πει γνώμη? Γράφω μουσική ημιεπαγγελματικά, αλλά πέρα από αυτό παίζω και πολλά games και σαφώς ακούω συνέχεια μουσική. Αυτό που θα ήθελα πιο πολύ να ξέρω είναι αν είναι συμβατή με τη μητρική μου.

Ευχαριστώ.

Την κάρτα την αγόρασα την έστησα και πραγματικά πάει τέλεια! Δεν περίμενα ότι θα έχει διαφορά στον ήχο!

Έχω μόνο μια απορία.

Το Front Panel παίρνει τροφοδοσία ok μέχρι εδώ, μάλιστα το γράφουν και οι οδηγίες.

Τροφοδοσία νομίζω ότι παίρνει και η κάρτα στο πλάι... Βασικά έβαλα και εκεί. Είναι ακριβώς ίδια τροφοδοσία με τις δισκέτας και ίδια με αυτή του front panel... Μήπως ξέρει να μου πει κάποιος αν χρειάζεται?

Οι οδηγιες δεν λενε τπτ ??? Περιεργο μου φαινεται!

Στην Audigy 2 Platinum Που εχω, παιρνει ρευμα μονο το front panel.

Φιλος με Audigy 4 Pro, εδινε ρευμα στην pci καρτα, η οποια τροφοδοτουσε ολο το εξωτερικο κουτι!

λοιπον οι καρτα εχει 2 τροφοδοσιες αυτη που ειναι για το πανελ το μπροστινο αφορα τα μοντελα που εχουν Internal front bay ενο η τροφοδοσια στιν καρτα απανω αφορα τα μοντελα με external bay

Την κάρτα την χρησιμοποιώ στα πάντα! Εννοώ ότι καλά έχω κάνει και έχω βάλει τροφοδοσία πάνω στην κάρτα ή μπορεί να της κάνω ζημιά? Το βίσμα είναι τροφοδοσία Floppy Disk και μπαίνει κανονικά.

Αρχική απάντηση από Lafas1987

Καλά έχω κάνει που εχω βάλει και στο Front Panel και στην κάρτα?

και ναι και οχι εδω δεν δηνει απαντιση ουτε η creative

η λογικη τους ειναι η εξεις που ανεφερα πιο πανω....

αν εχεις μοντελο χωρις internal/external bay δεν χρειαζετε τροφοδοσια.

αν εχεις μοντελο με internal bay χρειαζετε τροφοδοσια μονο στο bay.

αν εχεις μοντελο με external bay χρεαζεσε τροφοδοσια μονο στην καρτα.

Ok, αυτό που με ενδιέφερε πιο πολύ ήταν να δω αν η τροφοδοσία που έβαλα είναι σε σωστό σημειο και οχι απλα σε καποιο που τεριαζει το βισμα. ΟΚ... τοτε δεν υπαρχει προβλημα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.