Lordosss Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2007 Γεια χαρα, έχω τo Liberty και μέσα έχει 3 πλαστικά καπάκια σαν να κουμπώνουν κάπου, αλλά όπου τα δοκίμασα δεν ταιριάζουν.Any hint απο κάποιον που έχει το ίδιο psu?
CrazyAnt1416003257 Απρίλιος 5, 2007 #2 Απρίλιος 5, 2007 ειναι για να τα βαζεις στις 8εσεις των καλωδιων τροφοδοσιας τα οποια δεν χρησημοποιεις.εγω προσωπικα δεν τα εχω βαλλει γιατι αφενος μποριε με καποια μετακινηση να πεσουν μεσα στο κουτι και να ψαχνεις μετα και αφεταιρου επειδη προσ8αφερω hardware συχνα βαζω και βγαζω καλωδια τροφοδοσιας οποτε δεν βολευει.
darkCount Απρίλιος 5, 2007 #3 Απρίλιος 5, 2007 Το πρώτο hint που θα σου δώσω είναι: Διόρθωσε σε παρακαλώ στα Ελληνικά την καταχώρηση σου. Ήταν προυπόθεση που δεχτηκες κατα την εγγραφή σου.
Lordosss Απρίλιος 5, 2007 Author #4 Απρίλιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 18:51] ειναι για να τα βαζεις στις 8εσεις των καλωδιων τροφοδοσιας τα οποια δεν χρησημοποιεις. εγω προσωπικα δεν τα εχω βαλλει γιατι αφενος μποριε με καποια μετακινηση να πεσουν μεσα στο κουτι και να ψαχνεις μετα και αφεταιρου επειδη προσ8αφερω hardware συχνα βαζω και βγαζω καλωδια τροφοδοσιας οποτε δεν βολευει. thanx man!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.