hipro5 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2007 Όπως λέει και ο τίτλος..... Έχω πάθει μάλλον bios corruption και θέλω μια μητρική IN9 για να κάνω HOT FLASH το bios chip......Όποιος μπορεί ας βοηθήσει.... Όποιος βοηθήσει θα του flash-άρω και το καινούργιο BETA Bios που υποστηρίζει ΌΛΑ τα multies ενός QUAD Core..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Απρίλιος 5, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2007 Γιωργο δεν ταιριαζει το τσιπ του BIOS καποιας αλλης Abit. Πριν 2 εβδομαδες επαθα και εγω BIOS corruption σε μια P4GD1 και πηρα το τσιπ του BIOS το εβαλα σε μια P4P800-E και το φλασαρα και μετα που το εβαλα πισω στην P4GD1 επαιξε μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Απρίλιος 5, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από geoal [Σήμερα, στις 18:25] Γιωργο δεν ταιριαζει το τσιπ του BIOS καποιας αλλης Abit. Πριν 2 εβδομαδες επαθα και εγω BIOS corruption σε μια P4GD1 και πηρα το τσιπ του BIOS το εβαλα σε μια P4P800-E και το φλασαρα και μετα που το εβαλα πισω στην P4GD1 επαιξε μια χαρα. Έχουν αλλάξει ελαφρώς τα πράγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
inlovem Απρίλιος 5, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2007 καλη τυχη παιδια εγω εχω δυο στο ραφι απο εγγυιση τπτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Απρίλιος 5, 2007 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 18:49] Έχουν αλλάξει ελαφρώς τα πράγματα... κριμα... μακαρι να ειχα να μπορουσα να σε βοηθησω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.