hipro5 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2007 Όπως λέει και ο τίτλος..... Έχω πάθει μάλλον bios corruption και θέλω μια μητρική IN9 για να κάνω HOT FLASH το bios chip......Όποιος μπορεί ας βοηθήσει.... Όποιος βοηθήσει θα του flash-άρω και το καινούργιο BETA Bios που υποστηρίζει ΌΛΑ τα multies ενός QUAD Core.....
geoal Απρίλιος 5, 2007 #2 Απρίλιος 5, 2007 Γιωργο δεν ταιριαζει το τσιπ του BIOS καποιας αλλης Abit. Πριν 2 εβδομαδες επαθα και εγω BIOS corruption σε μια P4GD1 και πηρα το τσιπ του BIOS το εβαλα σε μια P4P800-E και το φλασαρα και μετα που το εβαλα πισω στην P4GD1 επαιξε μια χαρα.
hipro5 Απρίλιος 5, 2007 Author #3 Απρίλιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από geoal [Σήμερα, στις 18:25] Γιωργο δεν ταιριαζει το τσιπ του BIOS καποιας αλλης Abit. Πριν 2 εβδομαδες επαθα και εγω BIOS corruption σε μια P4GD1 και πηρα το τσιπ του BIOS το εβαλα σε μια P4P800-E και το φλασαρα και μετα που το εβαλα πισω στην P4GD1 επαιξε μια χαρα. Έχουν αλλάξει ελαφρώς τα πράγματα...
geoal Απρίλιος 5, 2007 #5 Απρίλιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 18:49] Έχουν αλλάξει ελαφρώς τα πράγματα... κριμα... μακαρι να ειχα να μπορουσα να σε βοηθησω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.