Jump to content

First ATI R600 TRUE Benches Launched(?)

Maximus

Recommended Posts

Μη ξαναλεμε τα ιδια...Σαν απαντηση η Ατι εβγαλε μια καρτα που οπως λεει και ο cptkoulis ακομα και τωρα αναρωτιομαστε αν πρεπει να παρουμε μια καρτα 7 μηνων..(6-7-8 ποσο ειναι)..Η nv πως εκανε το "μπαμ" με την 8χχχ και ηταν ετη φωτος μπροστα απο τις αλλες καρτες (κορυφαιες τοτε) και η ΑΤι δε μπορει τωρα ; Αν ειναι να περιμεναμε μισο χρονο για ιδια - χειροτερα - λιιιγο καλυτερα αποτελεσματα , να το βρασω.

Απο την αλλη θα ξαναπουμε πως πρεπει να περιμενουμε να βγουνε benches απο χρηστες σαν εμας και οχι απο σιτες..

Αλλα ουτε ειναι κριτηριο πως σε ορισμενα παιχνιδια η 8800GTX ειναι πολυ μπροστα απο 2900XT CF !

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από cptkoulis [Σήμερα, στις 11:35]

Εχουν περασει 6+ μηνες απο την κυκλοφορια της σειρας 8800,αυριο βγαινει το πολυαναμενομενο R600 και ακομα αναρωτιομαστε "μηπως να παρω 8800 τελικα?"

Αυτο για μενα σημαινει οτι ηταν μια πολυ επιτυχημενη σειρα για την nV κι ας μην παιζει καλα στα DX10 games(οταν τελικα κυκλοφορησουν).Οποιος ηθελε/χρειαζοταν αναβαθμιση στα γραφικα το προηγουμενο διαστημα και ειχε το χρημα,πηρε 8800 και τη χαρηκε ενω καποιοι αλλοι ακομα περιμενουμε το "τεχνολογικο θαυμα"

Προσωπικα χρειαζομαι αναβαθμιση σε vga και μαλλον το εχω μετανιωσει που περιμενα μεχρι σημερα.Κι αν οι πρωτες "αληθινες" μετρησεις που θα δω δεν ειναι ικανοποιητικες,ευχαριστω αλλα δε θα παρω

++++++++1

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 13:30]

Το αν είναι χρήσιμο είναι άσχετο με το αν είναι γρηγορότερη και φυσικά με το αν δείχνει τη δυναμική της κάρτας. Μιά κάρτα που με 512ΜΒ πάει καλύτερα στις υψηλές από μία με 768ΜΒ... Αυτό δε σας λέει τίποτα? :) Μήπως καλύτερη διαχείριση μνήμης? ;)

Κανείς δεν λέει ότι είναι για τα μπάζα και σίγουρα στην συνολική εικόνα μιάς κάρτας μετράνε και άλλα πράγμα όπως η διαχείρηση μνήμης που λες.... έχω όμως την εντύπωση ότι ο κόσμος που περίμενε είτε για αναβάθμιση είτε για να λειτουργήσει ο ανταγωνισμός στις τιμές είτε γιατί είναι φανατικός της ΑΤΙ, έχει μείνει κάπως στα κρύα του λουτρού με την συνολική εικόνας του προιόντος, μπορεί στα σημεία να κερδίζει αλλά όχι και το παιχνίδι (μέχρι στιγμής) ... Μετά από όμως τόσο καιρό αναμονής και loyalty στην ATI ε πως να το κάνουμε ήθελα να δώ κάτι ανώτερο όπως ίσως και άλλοι... με την XTX δεν ξέρω τι θα γίνει και αν θα βγεί ποτέ αλλά μέχρι στιγμής μάλλον έπρεπε να τα χώσω για την GTX τον Φεβρουάριο και όχι να περιμένω να βγεί το R600 μήπως και "αποφύγω" την NV στην επόμενη αναβάθμιση...

Δεν έχει βγεί και το ρημάδι το dx10 γιατί από την άλλη σαν κουβέντες του αέρα μου φαίνονται όλα που λέμε....

Μα δε διαφωνώ ότι αυτοί που τελικά επέλεξαν 8800 τη χάρηκαν και καλά έκαναν :) Εγώ προσωπικά δεν είχα χρήματα για αναβάθμιση, θεώρησα πιό σωστό να πάω σε C2D και να αλλάξω οθόνη για παράδειγμα από το να αλλάξω την 1900ΧΤ. Έφτασα σε φάση να κάνω αναβάθμιση κοντά στο Πάσχα και τότε ήταν πλέον "ορατή" η 2900ΧΤ, οπότε θεώρησα σωστό να περιμένω την απάντηση πριν προβώ σε αγορά γιατί αν τελικά έσκιζε η κάρτα, θα είχα φεσωθεί μιά άλλη που μετά δύσκολα θα έφευγε :)

Τώρα πλέον, λογικό να σκέφτομαι ποιά από τις δύο, αφού (από Δευτέρα) θα υπάρχουν δύο στα ράφια. Κι επειδή το Σεπτέμβριο που (99%) θα έχουμε το DX10 στα χέρια μας, δε σκοπεύω να ξανακάνω αλλαγή, και βλέποντας τη δυναμική της κάρτας σε υψηλές απαιτήσεις μνήμης, που το 10 τις έχει, σκέφτομαι αν τελικά πρέπει να την πάρω ή όχι.

Από την άλλη θυμάμαι και τα στραβοπατήματα της nVidia με το καινούριο τότε DX9 και αναρωτιέμαι μήπως κάνει τα ίδια τώρα με το 10 και τρέχω και δε φτάνω... :)

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 14:25]

Κι επειδή το Σεπτέμβριο που (99%) θα έχουμε το DX10 στα χέρια μας, δε σκοπεύω να ξανακάνω αλλαγή...

Μπορει να ειμαι απαισιοδοξος αλλα ολο και κατι θα τυχει και θα παμε για 2008 ή κατι τετοιο.

Και σιγουρα θα περασει ενα ευλογο χρονικο διαστημα μεχρι να καθιερωθει το DX10 και να το υποστηριζουν ολες οι νεες κυκλοφοριες.Για μενα οποιος αγορασει τωρα,αγοραζει καρτα κυριως για DX9,με την ελπιδα οτι θα ειναι το DX10 στην ωρα του και θα το σηκωνουν οι σημερινες καρτες.Οποιος "καιγεται" για DX10,καλυτερα να περιμενει λιγο

Αρχική απάντηση από Wizard! [11-05-2007 10:00]

Το BF2 πολύ καλύτερα :)

Ξερεις δεν ωφελει τον παικτη να ειναι ολες οι ρυθμισεις στο τερμα (http://www.bfcentral.se/?s=news_show&id=2606 )καποιες ναι καποιες οχι, εκτος και αν παιζεις εσυ ακομα με τα bots, αν ναι τοτε κατσε παιζε με τα γραφικουλια σου στο τερμα :p

Η καρτούλα πάντως πάνω σε cascade έσπασε το ανεπίσημο αλλά και το επίσημο wr στο 2005 (ανεπίσημο kingpin{8800ultra}, Hipro5{8800GTX}) ξεπερνώντας τα 30κ!!!

Βέβαια η κάρτα πήγαινε απ την αρχή πολύ καλά στο 05(αλλά η διαφορά στα υπόλοιπα ήταν μεγαλύτερη)...για να δούμε...και το o/c ability..

Αυτό το χα ξεχάσει ότι είναι 14 Μαίου ΗΔΗ σε ορισμένες χώρες... Από την άλλη ο server τα χει παίξει εντελώς, μόνο την 1η σελίδα πρόλαβα να ανοίξω... όοοορε γιούργια....

Απο το παραπάνω link για τους ανυπόμονους ή/και όσους δε μπορουν να μπουν στη σελίδα:

"It is slightly off tradition that the GPU company's flagship product sails off not to meet the flagship of it's competitor, but one target lower. Then again, the lower we go down the price pyramid, the bigger the audience, more people with the budget to spend. I'd say that there is no clear winner between the 8800 GTS and X2900XT, the GTS displayed more consistent performance behavior while the X2900XT fluctuates around due to the in-matured driver. I would say that despite the heat thrown out by the GPU, the X2900XT overclocks better than the 8800GTS by 8-10%, but that's putting out a lot more heat and drawing more power than it already consumes. So this is something potential XT buyers should take note of, the heat produced by the card is no small amount, nor is the power consumed by it - more than 60w over the GTS. What you would be investing in is a higher potential of upcoming performance boosts (including the latest pre-Alpha 8.37.4.2_47323 Catalyst just released 3 days before this review) and full HDCP support with integrated audio controller. And of course the new programmable Tessellation technology which we will probably not see support in games until much later.

Not the fastest video card in the market for sure, but definitely holds it's own at it's current price-point. We only hope that supply will be adequate and not lead to an indirect increase in prices due to short supply. We hope to see some interesting implementations from various card partners as well, be it overclocked specifications, or improved coolers."

Αρχική απάντηση από cptkoulis

Μπορει να ειμαι απαισιοδοξος αλλα ολο και κατι θα τυχει και θα παμε για 2008 ή κατι τετοιο.

Και σιγουρα θα περασει ενα ευλογο χρονικο διαστημα μεχρι να καθιερωθει το DX10 και να το υποστηριζουν ολες οι νεες κυκλοφοριες.Για μενα οποιος αγορασει τωρα,αγοραζει καρτα κυριως για DX9,με την ελπιδα οτι θα ειναι το DX10 στην ωρα του και θα το σηκωνουν οι σημερινες καρτες.Οποιος "καιγεται" για DX10,καλυτερα να περιμενει λιγο

Αν διαβάσεις εδώ: http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=541587#post541587 θα καταλάβεις ότι δε θα περιμένουμε πολύ για το 10. Και θα ξαναπώ και εκατοστή φορά: Δεν είναι αναγκαίο να βγουν DX10 παιχνίδια για να βάλεις DX10 κάρτα. Από τη στιγμή που θα βγει το SP1 για τα Vista, αν θέλεις να το βάλεις για ότι θα διορθώνει ο υπολογιστής σου θα πάψει να αναγνωρίζει τις DX9 κάρτες και θα τις βλέπει σαν απλές vga... Πόσες φορές πρέπει να το πούμε αυτό? Τα DX9 παιχνίδια θα παίζουν, αλλά όχι και το DX9 hardware!

Αρχική απάντηση από GruntGR

Ξερεις δεν ωφελει τον παικτη να ειναι ολες οι ρυθμισεις στο τερμα (http://www.bfcentral.se/?s=news_show&id=2606 )καποιες ναι καποιες οχι, εκτος και αν παιζεις εσυ ακομα με τα bots, αν ναι τοτε κατσε παιζε με τα γραφικουλια σου στο τερμα :p

Είναι κακό ή ντροπή να παίζει κάποιος με τα bots? :getlost:

Εγώ παίζω 2-3 ώρες την εβδομάδα. Με τέτοιο ρυθμό για να παίξω online και να ευχαριστηθώ θα πρέπει να περάσουν 27 χρόνια με το ρυθμό που "προπονούνται" οι υπόλοιποι. ’ρα δε βρίσκω το λόγο να μπαίνω για να είμαι shooting dummy για τους άλλους :cool: Gaming δεν είναι μόνο πρωταθλητισμός, είναι και το να περνάει ευχάριστα η ώρα και να χαλαρώνει το μυαλό σου από τα προβλήματα και τα θέματα της καθημερινότητας. :flower:

υγ. Να έπαιζε και το vr-zone... :wassat:

Αντε επιτέλους οι κάρτες βγήκανε να δούμε πότε τα κυκλοφορήσουνε και drivers της προκοπης. Game Over για την Ατι, το μόνο που έχει να κανει η Nvidia είναι να κατεβάσει την GTS κάτω απο τα 380 και την GTX κοντα στα 400. Για Χ2600 πότε θα βγάλουνε benches?

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 17:16]

Είναι κακό ή ντροπή να παίζει κάποιος με τα bots? :getlost:

Εγώ παίζω 2-3 ώρες την εβδομάδα. Με τέτοιο ρυθμό για να παίξω online και να ευχαριστηθώ θα πρέπει να περάσουν 27 χρόνια με το ρυθμό που "προπονούνται" οι υπόλοιποι. ’ρα δε βρίσκω το λόγο να μπαίνω για να είμαι shooting dummy για τους άλλους :cool: Gaming δεν είναι μόνο πρωταθλητισμός, είναι και το να περνάει ευχάριστα η ώρα και να χαλαρώνει το μυαλό σου από τα προβλήματα και τα θέματα της καθημερινότητας. :flower:

Οχι δεν ειναι κακο και εγω παιζω με masterful difficulty bots στο ut2k4 ( και τωρα τελευταια σκεφτομαι να τα γυρισω σε godlike :p ) αλλα αυτο το κανω γιατι δεν βρισκω κοσμο σε ελλαδα και ιταλια, γιατι το netcode ειναι ελαφρως gtp και επειδη ειμαι και εγω ελαφρως gtp που προτιμω να παιζω με το dodge απενεργοποιημενο :p

Το ωραιο στα fps ειναι οτι δεν απαιτουν τις απειρες ωρες για να κοιταξεις στα ισα τους αλλους καμμενους (βλεπε mmorpg), προσωπικα πιο πολυ ειμαι προθυμος να σπαταλησω τον χρονο για να κατσω να διαβασω κατι που θα βελτιωσει το setup μου ( video settings mouse keyboard monitor ακουστικα aiming guides ) και κατεπεκταση τον τροπο που παιζω παρα να τις χαλασω μεσα στο ιδιο το game μαθαινοντας στην ουσια τπτ καινουργιο(τουλαχιστον απο τις x ωρες παιχνιδιου και μετα), στο 2142 βιαζω ατομα που εχουν τις πολλαπλασιες ωρες απο μενα και πολλα απο αυτα εχουνε φαει μεχρι και knife, στο bf2 πριν κανω unlock τα περισσοτερα οπλα απλα τα "δοκιμαζα" απτα πτωματα των ατυχων (ή πολλες φορες απλα ανικανων :p ) πεζικαριων που βρισκοντουσαν στον δρομο μου

Τα games δεν μπορουν να προσφερουν μονο χαλαρωση και χαβαλε αλλα immersion και ego boost, φιλικα παντα :daisy:

Αρχική απάντηση από GruntGR

αλλα immersion και ego boost, φιλικα παντα :daisy:

:OT: το οποίο είναι κάτι που εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρει καθόλου, τουλάχιστον όχι μέσα από ένα παιχνίδι. Προτιμώ να κοκορεύομαι στους φίλους μου για την κοπέλα μου, τη μηχανή μου, το αμάξι του, ή τις επενδύσεις μου, αλλά όχι για το rank μου σε ένα παιχνίδι. Ίσως η διαφορά ηλικίας μας (18 χρόνια) να "φταίει" για αυτό :)

παντως την Ruby δεν την βλεπω και τοσο κεφατη στο ντεμο....:hehe:

Μερικες ωρες υπομονη ρε παιδια.

Στις 9 θα την εχω στα χερια μου, στις 11 θα χουμε ολα τα τεστ στην διαθεση μας.

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 18:26]

:OT: το οποίο είναι κάτι που εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρει καθόλου, τουλάχιστον όχι μέσα από ένα παιχνίδι. Προτιμώ να κοκορεύομαι στους φίλους μου για την κοπέλα μου, τη μηχανή μου, το αμάξι του, ή τις επενδύσεις μου, αλλά όχι για το rank μου σε ένα παιχνίδι. Ίσως η διαφορά ηλικίας μας (18 χρόνια) να "φταίει" για αυτό :)

Συμφωνω πως το ego boost μπορεις να παιρνεις και απο οτι τι σου συμβαινει στην RL, και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως μετραει πιο πολυ προσωπικα τα rank και τα στατιστικα τα εχω χ*σμενα, το να εχει καποιος καλυτερα stats απο μενα στο bf2/bf2142 δεν σημαινει απαραιτητα πως οταν βρεθουμε οι 2 μας πεζοι σε καποιο σημειο του map θα με βιασει, καθε αλλο :p Απτην αλλη οταν ο αλλος εχει υπερβολικα καλα stats ή υπερβολικα χαλια ειναι αξιο αναφορας πιστευω

Oταν η τυπικη μου μερα ειναι 5-6 ωρες σχολειο 1 ωρα στον δρομο 1-2 ωρες γυμναστηριο 2 ωρες tv και οσες απομεινουν στο pc ειναι κριμα να περναει η μερα χωρις να αισθανθεις την χαρα της νικης σε ενα multiplayer, ωραιος ο χαβαλες και τα κοριτσια ( στην περιπτωση μου οι αλβανιδες :p ) στο σχολειο ωραιο και το ego boost οταν βλεπεις τα αποτελεσματα της προπονησης/διατροφης σου στον καθρεφτη αλλα το να βρισκεσαι σε 10+ kill streak εχει και αυτο τη γλυκα του ετσι ? :)

Ισως και να εχεις δικιο και σε 3-4 χρονια να τα βλεπω καπως αλλιως τα πραματα, τι να πω ο χρονος θα δειξει :cool:

Αρχική απάντηση από GruntGR Τα games δεν μπορουν να προσφερουν μονο χαλαρωση και χαβαλε αλλα immersion και ego boost,

+1 απο μενα...δεν παιζει ρολο ρε σεις η ηλικια...ειναι καθαρα πως την βλεπει ο καθενας....

Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 20:17]

Τα games δεν μπορουν να προσφερουν μονο χαλαρωση και χαβαλε αλλα immersion και ego boost, φιλικα παντα :daisy:

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 21:09]

+1 απο μενα...δεν παιζει ρολο ρε σεις η ηλικια...ειναι καθαρα πως την βλεπει ο καθενας....

Το θέμα είναι να μπορείς ελέγξεις τον ευατό σου και να μην το κάψεις τελείως... Σίγουρα δεν παίζει ρόλο η ηλικία αλλά μερικά πράγματα αλλιώς τα κοντρολάρει ένας 15ρης, αλλίως ένας 25ρης και αλλιώς ένας 35ρης... και προσωπικά χαίρομαι που δεν πέρασα τα παιδικά μου χρόνια, ούτε τα εφηβικά μου όπως κάτι ανίψια μου που κλείνονται μέσα στο σπίτι παίζοντας games από την ηλικία των 12 (τώρα είναι 20)... καλά το virtual αλλά υπάρχει και η real life!!!!! ;) και εκεί πρέπει να δείξουμε τα δόντια μας και να γίνουμε άνθρωποι....

EDIT: Το site και πάλι κοντά μας βλέπω.... επιτέλους να δούμε και τίποτα....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.