Jump to content

First ATI R600 TRUE Benches Launched(?)

Maximus

Recommended Posts

2900ΧΤ τον Μάιο, 2600 και 2400 τον Ιούνιο. Για την ΧΤΧ ούτε λόγος πουθενά σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει...Η μήπως δεν θα κυκλοφορήσει? Ξέρει κανείς τίποτα?

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 12:31]

Το fudzilla το έχει αυτός που είχε το theinquirer και το theregister...τα σχόλια δικά σας..ελπιζω να με πιάνετε...

Η καρτα αλήθεια θα είναι πιο γρήγορη σε DX10 απότι σε DX9.

Το fudzilla το theinquirer και το theregister κτλ. αποτελούν το καπνό, το ποσο μεγάλη ειναι η φωτιά δεν φαινεται.

Πόσο πιο γρήγορη ? Πολύ πιο γρήγορη απο τις @TS/@TX ? :whistling

Aντε γιατι έτσι οπως πάει η δουλειά αντι για μένα θα πάρω μια χτχ για τα παιδιά μου τελικά :p . [και btw ειμαι ανυπαντρος και θα αργήσω ακομη.. :hehe: ]

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 13:31]

Aντε γιατι έτσι οπως πάει η δουλειά αντι για μένα θα πάρω μια χτχ για τα παιδιά μου τελικά :p . [και btw ειμαι ανυπαντρος και θα αργήσω ακομη.. :hehe: ]

Όσα φέρνει η στιγμή...κράτα λογια, κράτα λόγια :hehe:

Αρχική απάντηση από Dem

Το fudzilla το theinquirer και το theregister κτλ. αποτελούν το καπνό, το ποσο μεγάλη ειναι η φωτιά δεν φαινεται.

Πόσο πιο γρήγορη ? Πολύ πιο γρήγορη απο τις @TS/@TX ? :whistling

Oχι ρα...τουλαχιστον σε DX9 είναι πιο αργή απο 8800GTS640....τα υπόλοιπα στις 14/05:P

14/5 θα υπαρχει 2900XT σε ελληνικα καταστηματα?

Και ποτε θα βγει η ultra?

τοσον καιρο θα'χα παρει μια GTX και θα ειχα ησυχασει

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήω μερα, στις 13:38]

14/5 θα έρθουν μαζί και ULTRA και 2900XT.

Να υποθέσω τιμές 700 και 400 ευρώ αντίστοιχα?

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 15:56]

Το ένα το πέτυχες..το άλλο καμιά 50 πιο κάτω..:)

Δηλαδή κάνεις Crossfire και ξεχνάς την Ultra,

χμμ ενδιαφέρον, ΑΤΙ προοπτική.

Αρχική απάντηση από Dem [Σήμερα, στις 14:05]

Δηλαδή κάνεις Crossfire και ξεχνάς την Ultra,

χμμ ενδιαφέρον, ΑΤΙ προοπτική.

Αυτό σκεφτόμουν και εγώ...ότι πρέπει για την 1900χ1200 ανάλυση της DELL2407. Στα συν και το ισχυρότερο hardware (processors), βασει των όσων ακούγονται θα τρέχουν καλύτερα τα DX10 games...

παιδιά...προς θεού μην μένουμε όμως μόνο στο τί λενε τα χαρτιά γιατί ελπίζω να μην μείνουμε με το πουλί στο χέρι :p

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 16:18]

παιδιά...προς θεού μην μένουμε όμως μόνο στο τί λενε τα χαρτιά γιατί ελπίζω να μην μείνουμε με το πουλί στο χέρι :p

Θα έχει ενδιαφέρον παντως το Crossfire με 2900XT και μια Ultra / ή γιατι όχι GTX.

Ειδικά σε dx10, δηλαδή όταν ασπρισουν τα μαλλια μου :hehe:

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

... να μην μείνουμε με το πουλί στο χέρι

Ποιά υλοποίηση θα δίνει πουλί? Εγώ διάβασα για GeCube, Albatron που δε θα έχουν τίποτα, και η Asus θα έχει games...

1) Μου αρεσει που μιλαμε για ενα προιον που δεν εχουμε δει ακομα?

2) Οτι θα ειναι καλυτερο σε ενα λειτουργικο συστημα το οποιο δεν εχουμε δει ακομα?

3) οτι δεν θα ειναι καλυτερο απο οσο περιμεναμε?

γιατι ολα αυτα μου ακουγονται σαν παραμυθι

Το μονο που σιγουρα ξερω ειναι

1)οτι θα εχω τεραστια ανωφελη καταναλωση ρευματος

2) θα χρειαστω μεγαλυτερο κουτι απο το stacker που ηδει εχω

3) και ολα αυτα θα πρεπει να τα πληρωσω κιολας

Αρχική απάντηση από ΟΕW1999 [Σήμερα, στις 20:28]

1) Μου αρεσει που μιλαμε για ενα προιον που δεν εχουμε δει ακομα?

2) Οτι θα ειναι καλυτερο σε ενα λειτουργικο συστημα το οποιο δεν εχουμε δει ακομα?

3) οτι δεν θα ειναι καλυτερο απο οσο περιμεναμε?

γιατι ολα αυτα μου ακουγονται σαν παραμυθι

Το μονο που σιγουρα ξερω ειναι

1)οτι θα εχω τεραστια ανωφελη καταναλωση ρευματος

2) θα χρειαστω μεγαλυτερο κουτι απο το stacker που ηδει εχω

3) και ολα αυτα θα πρεπει να τα πληρωσω κιολας

Και να σκεφτεί κανείς ότι το threadaki αυτό ΗΔΗ μετράει 16 σελίδες ΠΡΙΝ ακόμα βγεί το προιόν στην αγορά.... Δηλαδή στις 14 Μαίου και δώθε, παίζει να ξεπεράσει σε μέγεθος το "Εκκρεμές του Φουκό" :D :D :D Τρέμε Umberto Eco... Το καλό είναι ότι ιδέα σίγουρα έχουμε πάρει τι πρόκειται να παιχτεί....

Αρχική απάντηση από perp

Και να σκεφτεί κανείς ότι το threadaki αυτό ΗΔΗ μετράει 16 σελίδες ΠΡΙΝ ακόμα βγεί το προιόν στην αγορά.... Δηλαδή στις 14 Μαίου και δώθε, παίζει να ξεπεράσει σε μέγεθος το "Εκκρεμές του Φουκό" :D :D :D Τρέμε Umberto Eco... Το καλό είναι ότι ιδέα σίγουρα έχουμε πάρει τι πρόκειται να παιχτεί....

Ή ανοίγουμε θέμα ή δεν ανοίγουμε :D

Πέραν του lol της υπόθεσης, η ΑΤι ελπίζω αυτή τη φορά να κρατήσει το λόγο της...

Αρχική απάντηση από perp

Το καλό είναι ότι ιδέα σίγουρα έχουμε πάρει τι πρόκειται να παιχτεί....

Σε αυτό διαφωνώ...Μάλλον ΔΕΝ έχουμε ιδέα...

Αυτη η ATI σκαει μυτη σχεδον παντα δευτερη,καταιδρομενη και ακρηβη(Π.Χ. : Χ1900ΧΤΧ κοντα στα 700ευρω οταν εκανε την εμφανιση της!) μετα απο αρκετες αναβολες!

Αν και ειμαι Ατιακιας με τη βουλα το εχω βαρεθει αυτο το βιολι!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.