lefteris Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2007 Μετά την πρώτη σελίδα στο μπουτ, βγάζει τις πληροφορίες για τον Intel controller. Έχω 2 σκληρούς σε RAID 0 και μου εμφανίζει δίπλα τους το μήνυμα ErrorOccurred(2).Έχετε ιδέα τί είναι αυτό;
paravatis Απρίλιος 5, 2007 #2 Απρίλιος 5, 2007 Εμένα 2 σενάρια μου περνάνε από το μυαλό φίλε μου: 1) Κάποιος από τους 2 σκληρούς έσκασε και γι'αυτό σου δίνει error ο controller... Συνεπώς πας για αλλαγή σκληρού κ rebuild του array. 2) Οι σκληροί αργούν να δώσουνε error report στον controller(κάνουν περισσότερο από 8") κ ο controller θεωρεί πως ο δίσκος χάλασε, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ να έχει όντως χαλάσει. Αυτό λύνεται στη νέα σειρά Raid Edition της WD που διαθέτει τεχνολογία TLER(Timi Limited Error Recovery). Επίσης, θα πρότεινα να ρίξεις κ μια ματιά στο troubleshooting του controller σου μήπως και αναφέρει πιο συγκεκριμένα για τι λάθος πρόκειται..
lefteris Απρίλιος 6, 2007 Author #3 Απρίλιος 6, 2007 Δεν έχω βρει λύση ακόμα.Θα δοκιμάσω να ξαναστήσω το raid και να δω πώς θα πάει.Ευχαριστώ πάντως.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.