Vasilis 07 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2007 Ενδιαφέρομαι να πάρω ένα USB Stick.Κάποια καλή πρόταση μέχρι 30 Ευρώ?
ergotelis Απρίλιος 4, 2007 #3 Απρίλιος 4, 2007 http://www.megamarket.gr/kingstonflashdiskusb20dti4gb-p-42805.html Μήπως καλύτερα να βάζουμε μέσα πλέον ένα ολόκληρο dvd?
ΝTG Απρίλιος 4, 2007 #4 Απρίλιος 4, 2007 To kingston ειναι τεραστιο ..αλλα καλο κουραγιο σε οποιον θελησει να περασει ολοκληρο DVD μεσα!Με 6-7ΜΒ που πιανει ...για τα 3.8Γιγα θες ... 9 λεπτακια περιπου..Το corsair (αν ειναι ιδιο με αυτο εδω)θελει το μισο χρονο και ισως λιγοτερο.Δεν ειναι 4 γιγα βεβαια..Και υπαρχουν και πιο γρηγορα ακομα...Και υπαρχουν και τα Lexar (ισως και μερικα αλλα) που δινουν lifetime εγγυηση..Aναλογα τι ψαχνει ο καθενας..Αλλη μαγκια ειναι να παρεις ενα τετοιο...και να βαλεις μετα καποια καρτα sd (micro sd κλπ) της αρεσκειας σου.οπως πχ αυτη ή αυτηΠαντως το πιο ακραιο ειναι να παρεις το αργο Kingston ..και να το εχεις να μεταφερεις DVD ..Αν δεν ειναι η μονιμη ασχολια σου..τοτε και αυτο μια χαρα ειναι.
jpavly Απρίλιος 4, 2007 #5 Απρίλιος 4, 2007 Δεν μας είπες τι το θες το flasάκι. Προτάσεις μέχρι 30 υπαρχουν πολλές, μα πάρα πολλές. Αν θέλεις πολύ χώρο, πάρε κάτι σε 4GB. Αν θέλεις να γράφεις κάτι μέσα συνέχεια, πάρε κάτι γρήγορο σε 1-2GB. Μην παραλείψεις να δεις το σύστημα του όσο αφορά το κορδόνι, καπάκι κλπ. Είναι βασικό να σε βολεύει πάντα
ergotelis Απρίλιος 4, 2007 #6 Απρίλιος 4, 2007 Αν λέτε για κουράγιο, εγώ έχω της Adata το 8gb, που γράφει με 3mb/sec... Κάντε μια πράξη να δείτε πόσο θέλει να γεμίσει Αλλά δεν έχω παράπονο, γιατί δεν καίγομαι από άποψη χρόνου για μεγάλα αρχεία.Μη ξεχνάμε άλλωστε πως συνήθως τα μεγάλα αρχεία είναι ταινίες ή παιχνίδια τα οποία τα βάζεις να γράψει και κάνεις κάτι άλλο...Δεν είναι αρχεία Α' προτεραιότητας άλλωστε!
Alexander_T Απρίλιος 4, 2007 #7 Απρίλιος 4, 2007 Εγώ χθες πήρα από το Media Markt ένα 4gb pleomax(της samsung) πολύ καλό, write γύρω στα 10mb/sec και read γύρω στα 20mb/sec.Το πήρα 45
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.