ConroExtremE Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2007 Πρόσφατα είχα ενα πρόβλημα με την γραφικόκαρτα μου, Albatron 7900 GT 1 gb μνήμη και αφου επικοινώνησα με το ΠΛΑΙΣΙΟ μου είπαν πως λόγω ελειψης του συγκεκριμένου μοντέλου θα μου στείλουν μία 7900 GT 1gb πάλι αλλα τησ ASUS.Αμα τοποθετήσω την καινούρια κάρτα υπαρχει περίπτωση να υπάρχει κάποιο πρόβλημα;ενοοω ως τωρα μεσα στο σύστημα υπηρχε άλλη κάρτα με τα δικά της Drivers κτλ.απόσο το έψαξα αυτη η κάρτα που θα μου στείλουν ειναι μικρότερη σε μέγεθος κε με μικρότερο σύστημα ψύξης,υπαρχει περίπτωση να ζεστένετε πιο γρήγορα;απο πλευράς αποδόσεων γνωρίζει κανεις αμα υπάρχει μεγαλη διαφορά μεταξυ των δύο καρτων;Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια :hi:
ea6gka Απρίλιος 3, 2007 #2 Απρίλιος 3, 2007 7900gt 1gigabyte πρωτη φορα ακουω , μεχρι 512 βγαζει. απο ζεστες δε νομιζω να εχει αναγκη η καρτα
ConroExtremE Απρίλιος 3, 2007 Author #3 Απρίλιος 3, 2007 δικο μου λαθος,δεν το εγραψα σωστά ειναι 7900GX2 1 GB πάνω στη βιασύνη μου εγραψα μόνο 7900Gt συγγνώμη για το λάθος
Dem Απρίλιος 3, 2007 #4 Απρίλιος 3, 2007 Αναλογα με το τι λειτουργικό έχεις καλό θα ήταν να κατεβάσεις και να βαλεις τους τελευταίους της nvidia. Oι GX2 έχουν καιρο στην αγορά και το cd θα έχει παλιούς drivers. Καλό θα ήταν επισης να κανεις unistall τους παλιους drivers και μετα να τρέξεις ένα driver cleaner pro όπου στο selection επιλέγεις nvidia και nvidia wdm. Μετα βάζεις τους καινουριους drivers. Κάτι άλλο, τι προβλημα είχε η παλια καρτα? (GX2 ήταν και αυτή έτσι?)
koukounis Απρίλιος 3, 2007 #5 Απρίλιος 3, 2007 κατέβασε του drivers της nvidia από τη σελίδα της asus γιατί έχει το asus splendid και το in game osd.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.