Onisim Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2007 Καλησπέρα παιδιά,Έχω premium account στο Rapidshare.comΈχω κατεβάσει τους εξής download managers:GrabberPremium GrabberRapid GetFlashgetGetrightΠοιόν προτείνεται να κρατήσω?Θέλω να κατεβάζω πολλά links μαζί.Εννοήται ότι εάν έχεται και άλλη πρόταση την κατατέθετε.Τέλος υπάρχουν πουθένα σε κείμενο οι ρυθμίσεις τους?
suboy Απρίλιος 4, 2007 #3 Απρίλιος 4, 2007 get right προτεινω.1) βαζεις username & pass στο Login. επιλογη που θα βρεις στο configuration του getright2) κανεις check στο κουτακι direct dl στο μενου στο λογαριασμο σου στο rapidshare
blindy Απρίλιος 4, 2007 #4 Απρίλιος 4, 2007 εγω χρησιμοποιω flashget εδω και πολλους μηνες χωρις κανενα προβλημα.Απλα τσεκαρε το direct download στο rapidshare
antreas9 Απρίλιος 17, 2007 #9 Απρίλιος 17, 2007 RapGet ,κ είμαι μια χαρά! 3 λινκς ταυτόχρονα,κ παίρνω τη μεγιστη ταχύτητα!
blkik Απρίλιος 17, 2007 #10 Απρίλιος 17, 2007 Και γω Getright προτείνωμπορείς να κάνεις πολλάπλα downloads άνετα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.