jpavly Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2007 Ξέρει κανείς στο excel πως/αν κάνουμε αυτόματα delete τα duplicate entries? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Απρίλιος 2, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 δώσε παράδειγμα διπλότυπων για να σου πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 2, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 Έχω μια λίστα για newsletter με πολλά emails και θέλω να διώξω τα διπλά. Είναι απλά το ένα κάτω από το άλλο χωρίς άλλες περιγραφές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Απρίλιος 2, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 έστω λοιπόν ότι έχεις στην στήλη Α όλα τα email ξεκινώντας από το Α1 και επιθυμείς να φιλτράρεις τα διπλά. edit: ΠΡΩΤΑ κάνεις SORT τη στήλη Α με τα EMAIL στο Β1 βάζεις την τιμή "ok" στο Β2 βάζεις: =IF(A2=A1;"duplicate";"ok") και το τραβάς κάτω έως το σημείο που τελειώνουν τα email μετά διαλέγοντας με αυτόματο φίλτρο τα ok ή τα duplicates έχεις τα μοναδικά ή τα διπλά. ελπίζω να έγινα κατανοητός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 2, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 Σωστός, αλλά δεν με βοηθάει απόλυτα νομίζω Μερικά emails είναι 4 και 5 φορές γραμμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Απρίλιος 2, 2007 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 θα παίξει, μετά το sortαρισμα ότι επαναλαμβάνεται πάνω από μια φορά θα πάρει την τιμή "duplicate" μόνο το πρώτο θα είναι ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 21, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2007 Σήμερα το δοκίμασα, δούλεψε τέλεια. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.