cosmic Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2007 To τελευταιο διαστημα οταν παω να ανοιξω ενα καινουργιο thread η να δω τα τελευταία μυνηματα απο τον υπολογιστή του σπιτιού μου παίρνω ασπρες σελιδες.Το συστημα μου ειναι winxp +sp2 και ΙΕ-6.παλιοτερα δεν ειχα παρόμοια προβλήματα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Απρίλιος 2, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 εγω μια χαρα τα βλεπω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Απρίλιος 2, 2007 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 και εδω μια χαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Απρίλιος 2, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 να σημειωσω οτι αυτο συμβαινει μοναχα στον υπολογιστη που εχω σπιτι.Απο τον υπολογιστη του γραφειου ολα καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Απρίλιος 2, 2007 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 αρα δεν ειναι bug του thelab αλλα καποιο προβλημα στον υπολογιστη σου!Μαλλον εχεις καταχωρησει σε λαθος σημειο το προβλημα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 2, 2007 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 Moved Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.