Maximus Απρίλιος 6, 2007 #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2007 Και σε μας ο Δημόπουλος καταφέρνει να γεμίσει 3 αμφιθέατρα + το μεγάλο της ΣΘΕ, κόβει για αστείο υπερβολικά πολύ κόσμο.Το θέμα είναι ότι στο μάθημα του Δημόπουλου, από αυτούς που κόβονται, το 10%-20% είναι τα άτομα που είχαν όντως διαβάσει και κατά πάσα πιθανότητα, αν εξέταζε ο Χρηστάρας τα γραπτά θα περνούσαν. Το υπόλοιπο 80-90% είναι Τουρίστες. Και μάντεψες σωστά: Οι Τουρίστες παραπονιούνται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deceptive_d Απρίλιος 6, 2007 #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 07:13] Θα παρέμβω, θέλοντας να σχολιάσω κάτι από το τελευταίο post χωρίς να έχω διαβάσει αρκετά posts παραπάνω (σηκώνει πολλή συζήτηση τελικά η κουβέντα και γίνονται μεγάλα posts...) Με αφορμή αυτό θα ήθελα να σχολιάσω την επιθυμία πολλών να φύγουν έξω απο την Ελλάδα για να ζήσουν, ακριβώς λόγω της κατάστασης που επικρατεί σήμερα. Κατανοώ το οτι κάποιοι μπορεί να μην αντέχουν να ζήσουν εδώ πέρα πλέον ή απλώς να τσαντίζονται και να φεύγουν σκεπτόμενοι κάτι του στυλ "βγάλτε τα πέρα μόνοι σας". Όμως ρωτάω: Αν όλοι ξαφνικά αρχίσουμε να μην αντέχουμε ή να τσαντιζόμαστε και να παρατάμε πίσω μας τόσο εύκολα αυτό το "αχούρι" πώς θα πάει μπροστά αυτός ο τόπος; Πολλοί έλληνες έφυγαν σε άλλες χώρες, έγιναν σπουδαίοι και τρανοί επιστήμονες και βοήθησαν στην ανάπτυξη αυτών των χωρών. Συμφωνώ πως η ζωή στην ελλάδα ίσως δεν είναι πλέον εύκολη, αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε για να αλλάξει αυτός ο τόπος αντί να φεύγουμε και να τα αφήνουμε όλα στο παρελθόν μας. Έστω ο καθένας το δικό του λιθαράκι! Αν ξαφνικά αποκτήσουμε όλοι την άποψη "εγώ θα σώσω τη χώρα;" τότε δεν θα γίνει πραγματικά τίποτα! Ελπίζω να καταλαβαίνετε αυτό που θέλω να εκφράσω. Μακη δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου. Ομως φανταζομαι οτι αντιλαμβανεσαι και εσυ οτι τα παντα εχουν και τα ορια τους. Δεν γινεται εδραιωμενες αποψεις κομματισμου και ακρατου ρουσφετισμου, ανισοτητας και αναξιοκρατιας, εμποτισμενες βαθεια πλεον στην συνειδηση των Ελληνων - αν και τελευταια αναρωτιεμαι ισως και στο γεννετικο τους υλικο - να ξεριζωθουν. Προσωπικα το προσπαθησα πολυ αλλα δεν γινεται πλεον να αφιερωσω ολη μου την ζωη σε μια Ελλαδα οπου δεν μου εχει δωσει τιποτα περα απο την Εθνικοτητα μου. Ασε που πιστευω οτι απο εξω μπορει να κανω περισσοτερα πραγματα απο οτι εδω. Γιατι πιστευω οτι πρεπει να γινουν πολλα και στην αντιληψη και ιδεα που εχουν στην αλλοδαπη για εμας τους συγχρονους Νεο-Ελληνες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.