michailovits Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2007 Έκανα φορματ και εγκατέστησα μια παλιά έκδοση του messenger επειδή δεν είχα όρεξη να περιμένω να κατέβει.όταν όμως ήρθε η στιγμή να κάνω κλίση βίντεο με κάμερα εγώ έβλεπα τον φίλο μου αλλα αυτός εμένα όχι.Κατέβασα την νέα έκδοση του απο το σιτε του αλλά τίποτα.Η κάμερα δουλέυει μια χαρά και έχω βάλει και τους νεότερους drivers της logitech!Πριν απο το φορμάτ όλα δούλευαν μια χαρά.Ααα!!Ξέχασα να πω πως όταν πήγα να κάνω κλίση βίντεο έβγαλε έναν οδηγο για την εγκατάσταση της κάμερας των ηχείων και του μικροφωνου!Αλλά έκανα την χαζομάρα να τον περασω στα κουτουρού γιατί βιαζόμουν και τώρα δεν παίζει η κάμερα,αλλά το μικρόφωνο επάνω της παίζει μια χαρά.Μόνο η εικόνα δεν παίζει (η δικιά μου).Το έχω ψάξει πάρα πολύ αλλά τίποτα,έχω αλλάξει και usb θύρα αλλά πάλι τίποτα.Το έκανα και uninstall και ξανά Install για να ξαναβγεί ο οδηγός αλλά όχι μόνο δεν βγήκε αλλά ούτε καν το profil Μου δεν χάθηκε,αν αι έκανα delete ¨ολους τους φακέλους και τα temp.Είστε η τελευταία μου ελπίδα,δεν μπορώ ξανά φορμάτ, με έχει κουράσει κάθε τρεις και λίγο φορματ.Please Help
michailovits Μάρτιος 31, 2007 Author #2 Μάρτιος 31, 2007 αντε ρε παιδιά κανείς??Δεν ξέρει κανένας πως θα ξανα scanάρω την κάμερα μου, με το windows lvemessenger για να την ετωπίσει??
white_devil Μάρτιος 31, 2007 #3 Μάρτιος 31, 2007 Δοκίμασε το MSN messenger.Το ίδιο πράγμα είναι πάνω κάτω...
apostolis22 Απρίλιος 1, 2007 #4 Απρίλιος 1, 2007 tools /audio and video setup δες εκεί.Τι εννοείς δεν σε βλέπει?μαύρο?
Makis Hourdakis Απρίλιος 1, 2007 #5 Απρίλιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από michailovits αντε ρε παιδιά κανείς??Δεν ξέρει κανένας πως θα ξανα scanάρω την κάμερα μου, με το windows lvemessenger για να την ετωπίσει?? Λογικά θα φαίνεται στο device manager. Δοκίμασε να την καταργήσεις από εκεί και να την ξαναεγκαταστήσεις. Αλλιώς ψάξε και σβήσε το αρχείο του driver με το χέρι. Αυτά αν δεν πιάσουν τα παραπάνω και δεν είναι και σίγουρο οτι θα δουλέψει.
michailovits Απρίλιος 1, 2007 Author #6 Απρίλιος 1, 2007 'Ελεος ρε παιδιά τι είστε εσείς.... μπραβο , το έκανα αυτό ήταν τελικά που είπε ο apostolis22 ήταν. Σας ευχαριστώ όλους παδιά, που με helpάρατε στο πρόβλημά μου
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.