BanOr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2007 Έκανα μια αναζήτηση αλλα δεν βρήκα κατι.. Ξέρει κάποιος?? Έχω παρα πολλά και έχω "τρενάρει" το format εδώ και 2 μήνες για αυτόν τον λόγο... Ξέρω ότι κάποιος ξέρει... αλλά.. ποιος?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάρτιος 31, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2007 Εισαι σιγουρος οτι εκανες αναζητηση??? Απλα γραψε emotions και δες τι βγαζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Απρίλιος 2, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 Δεν θα έγραψα σωστά την λέξη...(κανώ πολλά σαρδάμ..) Thanks alot (και μιας και υπάρχουν πολλά θέματα τέτοιου στυλ...κάποιος admin να το σβήσει ή να το βάλει στην μαύρη τρύπα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_devil Απρίλιος 8, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2007 Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα...υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τα emoticons και τις διάφορες εικόνες που μου έχουν στείλει ώστε να μπορώ να τις ξαναχρησιμοποιήσω σε περιπτωση format? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Απρίλιος 8, 2007 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2007 Ναι πας εκει που βρισκονται και τα κανεις copy σε ενα αλλο φακελο Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_devil Απρίλιος 8, 2007 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2007 Που βρίσκονται όμως;Αυτό με απασχολεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Απρίλιος 8, 2007 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2007 Λιγο πιο πανω δινω το link για να δεις που βρισκονται!Απλα διαβασε τι λεει!Η αναζητηση παντα βοηθαει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_devil Απρίλιος 8, 2007 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2007 Ευχαριστώ...έκανα αναζήτηση αλλά μαλλον μου ξεφυγε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.