Jump to content

SooooS temps

spH3RiCal

Recommended Posts

Αλλαξα case σημερα στο κατεβαστηρι μου (athlon 2600+, μαμισια ψυκτρα, asus a7n8x-x) προσωρινα και του εβαλα ενα παλιο που βρηκα. Οποτε τρωει shut down μετα απο λιγο και ειναι temps γιατι απο οτι ειδα (μαλλον ενιωσα..!!!!! :hehe: ) πανω στη ψυκτρα τηγανιζεις ανετα αυγα..:tomato: Το κουτι ειναι απο αυτα τα ελεεινα και τρισαθλια με το τροφοδοτικο στο πλαι το οποιο καλυπτει το fan της cpu.. Και εκει ειναι το prob. Τωρα που εχω βαλει το psu στο πατωμα ειναι οκ το pc (50-55 cpu 60-65 cpu diode με everest ultimate). Ενταξει εχει λιγο ανεβασμενες θερμοκρασιες αλλα τουλαχιστον δε κλεινει :). Το θεμα τωρα ειναι οτι με το psu στο πατωμα φοβαμαι μηπως καμια μερα πεσει κανα σφουγγαρισμα το παρει και αυτο μαζι και γινει κανα μπαμ γιατι το pc δε κλεινει..:nuke:. Οποτε λεω να κανω καμια πατεντα για ψυξη. Εχω αυτη τη στιγμη ενα 8αρι και ενα 9αρι fan υποδοχες για extra fans δεν υπαρχουν και λευτα δε δινω τωρα για αυτη τη δουλεια.. Υπαρχε καμια ελπιδα να γινει τιποτα?

Δε μπορεις να βαλεις το τροφοδοτικο πανω απο το κουτι και να περασεις τα καλωδια απο το πλαι ; Η να ανοιξεις τρυπα στη κορυφη του case και να τα περασεις απο εκει....;Και το θεωρω υπερβολη να σκεφτομαστε "mods" για κατι που θα πρεπε να δουλευει και σε πιο "ηλιθιες" συνθηκες..

Μηπως ειναι κατι αλλο; Μηπως ειναι συμπτωση ; Παντα εμεις που γνωριζουμε κατι παραπανω σκεφτομαστε με τον πιο δυσκολο τροπο ενω μπορει να ειναι κατι ...so simple :p

Χμ... καλό είναι να αλλάξει κουτί γρήγορα.

Αλλά μέχρι τότε, βάλε το pc στο κουτί που έχεις και κάνε το κλασσικό, μη βάλεις μέσα το τροφοδοτικό. ’σε το από πάνω αν σε παίρνουν τα καλώδια, η κρέμασε το από πισω με κάτι.

Βάλε τον 8άρη μπροστά και τον 9άρη στη θέση του τροφοδοτικούς και είσαι ΟΚ ;)

To κουτι δεν ειναι δικο μου οποτε τρυπες κτλ δε μπορ να κανω.. Μαλλον αυτο που λεει ο jpavly θα κανω.. Θα κοιταξω να βρω κανα κουτι να βαλω το psu επανω να μην ειναι στο πατωμα και βλεπουμε.. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.