o polonos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2007 http://www.plaisio.gr/promoextreme.aspx Απλα :clap: :clap: :clap:
DreamwebX Μάρτιος 30, 2007 #2 Μάρτιος 30, 2007 Πολυ καλη προσπαθεια για τα δεδομενα της αγορας.......:clap: :clap:
deninho Μάρτιος 30, 2007 #3 Μάρτιος 30, 2007 Ποτε θα ξεκινησει να λειτουργει το καταστημα ξερουμε? Και που θα ειναι?
DreamwebX Μάρτιος 30, 2007 #4 Μάρτιος 30, 2007 δεν νομιζω οτι προκειται για καταστημα ,αλλα παραγγελιες μεσω internet . Αν και θα ηταν ενδιαφερον να δουμε και καταστημα Πλαισιου με extreme προιοντα...
deninho Μάρτιος 30, 2007 #6 Μάρτιος 30, 2007 βλεποντας το Internet only, στα περισσοτερα προϊοντα (π.χ. waterblocks) κι εγω το ιδιο καταλαβαινω, αλλα you never know.. "Πρεπει" να ανταγωνιστει και το Μουλτι Εξτριμ με καποιον τροπο, και δε νομιζω οτι μονο το internet να ειναι η λυσηΕδιτ: Ρε Πολωνε, που το βρηκες το λινκ??? (οχι πως ξεσκονισα το σάιτ, αλλα με μια γρηγορη ματια δε βρηκα τπτ)
DreamwebX Μάρτιος 30, 2007 #7 Μάρτιος 30, 2007 http://www.plaisio.gr/catalog.aspx?catalog=1 (πανω δεξια)
dimitris74 Μάρτιος 30, 2007 #9 Μάρτιος 30, 2007 extreme store me rma plaisio οτι καλυτερος συνδιασμος μπορούσε να γινει.
unstoppable Μάρτιος 30, 2007 #10 Μάρτιος 30, 2007 Πολυ μεγαλη ποικιλια απο προιοντα, ελπιζω να συνεχισουν ετσι, πολυ καλη δουλεια.
gaig Μάρτιος 30, 2007 #11 Μάρτιος 30, 2007 Πλεον το πλαισιο φερνει καλα πραγματα(δειτε ποσα direct links απο το καταστημα παρατιθενται καθημερινα μεσα στα threads τους τελευταιους 5 μηνες)Το xtreme store δλδ τι θα φερνει?!?!
deninho Μάρτιος 30, 2007 #12 Μάρτιος 30, 2007 Πρώτα απ'όλα φερνει parts για υδρόψυξη, κι απ'ότι βλέπω έχει και κατηγορία για suzero cooling. Ε, λογικα θα εχει και μεγαλυτερη ποικιλια απο τα "απλα" καταστηματα Πλαισιο. We'll see
ergotelis Μάρτιος 30, 2007 #13 Μάρτιος 30, 2007 Aν και θέλει μερικά πράγματα-προϊόντα για να γίνει πλήρες,που σίγουρα θα τα φέρουν στο άμεσο μέλλον, εν τούτοις είναι μια καλή αρχή που αξίζει συγχαρητήρια! :clap:
deninho Μάρτιος 30, 2007 #15 Μάρτιος 30, 2007 καλά να είσαι (είμαστε) να τα ξοδεύεις σε τέτοια πράγματα
unseen Μάρτιος 30, 2007 #16 Μάρτιος 30, 2007 Μαλιστα... Μαλλον πρεπει να αποχαιρετισουμε το extremeshop. Παραπανω απο 6 μηνες ζωη δεν το δινω το μαγαζακι μου. Ανοιξα σε πολλους τα ματια. Δεν πειραζει ομως... με εμπιστευτηκαν παρα πολλα ατομα απο εδω μεσα και αυτο μου αρκει
greekfragma Μάρτιος 30, 2007 #17 Μάρτιος 30, 2007 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 22:07] Μαλιστα... Μαλλον πρεπει να αποχαιρετισουμε το extremeshop. Παραπανω απο 6 μηνες ζωη δεν το δινω το μαγαζακι μου. Ανοιξα σε πολλους τα ματια. Δεν πειραζει ομως... με εμπιστευτηκαν παρα πολλα ατομα απο εδω μεσα και αυτο μου αρκει πραγματικα κριμα γιατι η προσπαθεια σου αξιζε να παει καλα.νομιζω βεβαια οτι μεχρις στιγμης μια χαρα πηγε.τα ωραια πραγματα καποια στιγμη τελειωνουν.λυπαμαι οταν τελειωνουν σε περιπτωσεις που το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο. αλλα απο οσο σε ξερω μπορω να πω οτι κατι νεο θα σου ρθει στο μυαλο και θα μας εκπληξεις ξανα και στο μελλον ευχαριστα. (back on topic) μπορει να δουλευω στο απεναντι στρατοπεδο αλλα μετοχες δεν εχω. εαν το δω απο καθαρα αντικειμενικη σκοπια μονο καλο κανει.να βελτιωσουν ολα τα καταστηματα και τις παροχες υπηρεσιων.οι πωλητες να μαθουν τι σημαινει υπερχρονισμος και εναλλακτικη ψυξη αλλα και οι φιλοι ενος εξτριμ υπολογιστη να απολαυσουν με καλυτερα, περισσοτερα και φθηνοτερα προιοντα την αγαπημενη μας ασχολια. αλλωστε ο ανταγωνισμος μονο καλο κανει. (το μονο κακο ειναι σε περιπτωσεις οπως του unseen αλλα ο κοσμος ποτε δεν ηταν αγγελικα πλασμενος για ολους μας και μαλλον ποτε δεν θα ειναι)
ergotelis Μάρτιος 30, 2007 #19 Μάρτιος 30, 2007 Αρχική απάντηση από unseen Μαλιστα... Μαλλον πρεπει να αποχαιρετισουμε το extremeshop. Παραπανω απο 6 μηνες ζωη δεν το δινω το μαγαζακι μου. Ανοιξα σε πολλους τα ματια. Δεν πειραζει ομως... με εμπιστευτηκαν παρα πολλα ατομα απο εδω μεσα και αυτο μου αρκει Xρήστο αυτοί είναι οι κανόνες της αγοράς και το ξέρεις. Ωστόσο και εσύ το ήξερες υποθέτω από πιο πριν για το που θα οδηγήσει. Toυλάχιστον βλέπω ότι έισαι ικανοποιημένος για ό,τι έκανες και είσαι οκ.
Maximus Μάρτιος 30, 2007 #20 Μάρτιος 30, 2007 Σε αυτά τα θέματα, το μικρό ψάρι δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Οι επιλογές του είναι ή να κλείσει, ή να συνεργαστεί. Το να σκεφτεί κάτι πολύ πρωτότυπο που θα του δώσει κι άλλους μήνες ζωής δεν παίζει, γιατί απλά θα το αντιγράψει το μεγάλο ψάρι ξανά. + το γεγονός ότι το Πλαίσιο έχει ένα άλφα (μεγάλο) κεφάλαιο που του εξασφαλίζει φοβερές τιμές. Καλός ο ανταγωνισμός για εμάς, αλλά μοιραίος για κάποιους άλλους. Χρήστο, ελπίζω να έχεις κάποιον κρυμμένο άσο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.