minus Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2007 http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=791148&lngDtrID=252Τι θα γινει με αυτες τις ιστοριες? Και μετα σου λενε γιατι δεν εμπιστευεσαι το ηλεκτρονικο εμποριο κλπ κλπ
marios007 Μάρτιος 30, 2007 #3 Μάρτιος 30, 2007 Αυτή είναι η μόνη λύση για ασφαλές αγορές.Προσωπικά ελέγχω και την κίνηση της πιστωτικής μέσω ebanking για να προλάβω καμμιά ζημιά.. :-)
tarasque Μάρτιος 30, 2007 #4 Μάρτιος 30, 2007 επίσης κάποιες τράπζες σου κάνουν τηλέφωνο αν δουν μια μεγάλη συναλλαγή ή ακόμη και μικρή από Internet. Το πρόβλημα δεν είναι οι hackers, προσωπικά τον ίδiο κίνδυνο νιώθω να δίνω την κάρτα μου είτε σε 'πραγματικό' μαγαζί είτε σε κάποιο e-shop. Φυσικά σε άγνωστα e-shop προτιμώ το paypal και δεν πάω γυρεύοντας.
JimmyFox Μάρτιος 30, 2007 #5 Μάρτιος 30, 2007 Νομικά είσαι καλυμμένος αν γίνει κάποια χρέωση στην χρεωσή σου στην πιστωτική χωρίς την συγκατάθεσή σου. Τουλάχιστον έτσι ξέρω. Μπορείς να αρνηθείς την συναλλαγή και οι τράπεζες έχουν τους μηχανισμούς για να ελέγξουν την προέλευση της συναλλαγής. Σίγουρα είναι βάσανο αλλά στην τελική δε νομίζω να χάσεις χρήματα. Θα χρεωθείς μεν στην αρχή αλλά θα σε πιστώσουν στον επόμενο λογαριασμό.Η καλύτερη λύση είναι φυσικά μια προπληρωμένη.
abarth Μάρτιος 30, 2007 #6 Μάρτιος 30, 2007 πολυ καλη λυση ειναι να εχεις ενεργοποιημενο το sms alert που εχουν οι περισσοτερες τραπεζες... σου στελνει sms &/or email για καθε κινηση του λογαριασμου ή της καρτας . Οποτε αν δεις μια χρεωση που δεν εχεις κανει αμεσως παιρνεις τηλ και την σταματας
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.