Heatspreader Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2007 Προχθές αγόρασα την Viewsonic VX2235. Η οθόνη είναι απλά καταπληκτική και κάνει τα games κινηματογραφικά. Όλα είναι τέλεια.Όταν μου έφεραν την οθόνη είχε μια γρατζουνιά το Panel πάνω δεξιά. Η αλήθεια είναι ότι με τους που τους πήρα τηλέφωνο την άλλη μέρα (σήμερα δηλαδή) είχα 9:00 το πρωί καινούρια οθόνη. Αυτή έχει ένα ένα καμένο Pixel στο πάνω μέρος προς τα δεξιά. Στην αρχή είπα ότι εντάξει τόσο μεγάλη είναι λογικό να έχει Βασικά ξέρω ότι η Viewsonic δεν βγάζουν καμένα Pixels. Καθώς την περιεργαζόμουν βλέπω μια γρατζουνιά το πλάστικό της οθόνης πάνω πάνω. Όχι στο Panel στο μαύρο πλαίσιο που έχει. Ε, εκεί τα πήρα, λεω δεν είναι δυνατόν, αν είναι αγοράζω μια μεταχειρισμένη και τελειώνει η υπόθεση. Τους πήρα τηλέφωνο και θα προβούν σε δεύτερη αντικατάσταση. ’ντε να δούμε αν θα σπάσω το ρεκόρ μου Η LG 1980Q, με την τέταρτη φορά μου βγήκε καλήΜήπως είμαι υπερβολικός? Μήπως τα καμένα προβληματικά Pixels γενικότερα είναι κάτι δεδομένο με τις μεγάλες οθόνες και γενικά να χαίρομαι που έχω μόνο ένα? Δεν καταλαβαίνω ακόμα αυτό με την εγγύηση Λένε ότι στην αλλάζουν μετά από 10 καμένα Pixels, ενώ εκείνοι ούτε που με ρώτησαν πόσα έχει Αν και η άλλη έχει τι να κάνω?
Maximus Μάρτιος 30, 2007 #2 Μάρτιος 30, 2007 Μπα απλά άτυχος είσαι, έχω δει ίσα με 10 LCD σε φίλους-γνωστούς χωρίς καμένα από την πρώη στιγμή + τις 2 δικές μου Αν έχει και η άλλη, ξανα αντικατάσταση αναγκαστικά.
Heatspreader Μάρτιος 30, 2007 Author #3 Μάρτιος 30, 2007 gznpΛες ε?Βασικά τις τεστάρω με αυτό το προγραμματάκιhttp://rapidshare.com/files/23465482/TFT_Pixel_Scan_v1.0.rar.htmlΔεν τσεκάρεις και τις δικές σου με αυτό?Πάντως η LG1980Q μετά από τέσσερις αλλαγές ήταν οκ...
Maximus Μάρτιος 30, 2007 #4 Μάρτιος 30, 2007 Tην ξανατσέκαρα τη δικιά μου, μια χαρά. Σου λέω, έχω δει πολλές οθόνες με καμένα pixel αλλά σε εταιρείες-net cafe. Χρήστης να πάρει οθόνη και να του βγει και συνεχόμενες φορές καμένη...nope.’σε που η δικιά μου ήταν και demo οθόνη, και πάλι τίποτα.
Heatspreader Μάρτιος 30, 2007 Author #5 Μάρτιος 30, 2007 gznp Οπότε λες να επιμείνω μέχρι να μην έχει ούτε ένα καμένο pixel? Ξέρεις αν έχει 0 pixel εγγύηση? Νομίζω ότι δεν έχει. Σε άλλο forum μου είπαν ότι η Viewsonic έχουν 0 pixel. Δεν νομίζω ότι σε 22 έχεις 0 pixel εγγύηση. Παρ όλα αυτά μου την αλλάζουν
Maximus Μάρτιος 30, 2007 #6 Μάρτιος 30, 2007 Και η Dell δεν έχει, αλλά αν μόλις την παραλάβεις έχει, έχεις δικαίωμα αλλαγής. Έτσι ξέρω τουλάχιστον.
Heatspreader Μάρτιος 30, 2007 Author #7 Μάρτιος 30, 2007 Μάλλον έτσι είναι. Αν όμως μετά από τις 28 μέρες το παρουσιάσει, μόνο αν έχεις πάνω από 10 στην αλλάζουν.
asikamin Μάρτιος 30, 2007 #8 Μάρτιος 30, 2007 Από που την αγόρασες?Ποιος στην αντικατέστησε?(συγχαρητήρια για την επιλογή σου , η οθόνη σκοτώνει! εμένα μ'έχει ξετρελάνει η ρύθμιση καθ'ύψος!!!!)
Heatspreader Μάρτιος 30, 2007 Author #9 Μάρτιος 30, 2007 Από το πλαίσιο. Αlman Hellas κάνει αντικατάσταση. Έχω πάρει το μοντέλο που δεν σηκώνεται. Μόνο πάνω κάτω πάει, το κλασικό πάνω κάτω. Είναι φοβερή φίλε μου, πραγματικά έχω πάθει πλάκα! Σου προσφέρει τα 10πλάσια από τα λεφτά που δίνεις!
ilion10 Μάρτιος 30, 2007 #10 Μάρτιος 30, 2007 Φίλε μου δεν είσαι περίεργος καλά έκανες και την έστειλες πίσω και εγώ το ίδιο θα έκανα...Δεν είναι κακό που γουστάρεις αυτό που αγοράζεις πραγματικά να είναι ζελατίνα...γιατί να συμβιβάζεσαι....και πρέπει να είναι πολύ καλή οθόνη και σε πάρα πολυ καλή τιμή...
Heatspreader Μάρτιος 31, 2007 Author #11 Μάρτιος 31, 2007 Για να δούμε... Τη Δευτέρα το πρωί θα έχω καινούρια... Λέτε η τρίτη να είναι OK? Για να δούμε...
JOHNX2 Μάρτιος 31, 2007 #12 Μάρτιος 31, 2007 η αλμαν Ελλάς όσων αφορά της οθόνες PHILIPS φέρνει πάντα επισκευασμένες.είχα αλλάξει 2 CRT και το είχα καταλάβει ξεκάθαρα... πρόσεχε...
Heatspreader Μάρτιος 31, 2007 Author #13 Μάρτιος 31, 2007 Και μεταχειρησμένη να είναι δεν έχω πρόβλημα αρκεί να είναι όλα ok. Και το Πλαίσιο πολλές φορές σου δίνει μεταχειρσμένα και αυτό είναι γνωστό. Εγώ απλά θέλω να μην έχει πρόβλημα η οθόνη. Έτσι και αλλιώς είναι δύσκολο να καταλάβεις αν είναι μεταχειρισμένη. Η αντιπροσωπία μου το είπε ξεκάθαρα: Αν γίνει αίτηση για αλλαγή εντός 28 ημερών σου φέρνουν τελείως καινούρια. Αν γίνει μετά σου φέρνουν επισκευασμένη. Βασικά θα προτημούσα το δεύτερο, όσο περίεργο και αν ακούγεται καθώς δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Θα την έχει δει κάποιος άνθρωπος. Οπότε καλύτερα να κοιτάμε την ουσία και όχι τα γύρω γύρω...
JOHNX2 Μάρτιος 31, 2007 #14 Μάρτιος 31, 2007 με αυτη την λογικη για πιο λογο να πληρωσεις το 100% της συνολικης αξιας της οθονης απο την στιγμη που θα εχεις μια απο δευτερο χερι?μπορουσες καλιστα να την παρεις απο καποιον εδω απο το φορουμ και θα ειχες τα εξης ++1) αμεση επαφη για να μαθεις την ακαιρεοτητα της οθονης2) πολυ χαμηλοτερη τιμη3) δεν θα ειχες αλλαγες οθονης 2 και 3 φορες4) και στην τελικη ιδια μοιρας οθονη (μεταχειρησμενη)...
Heatspreader Μάρτιος 31, 2007 Author #15 Μάρτιος 31, 2007 Μα όταν λέμε μεταχειρισμένη δεν λέμε ότι την έχει δουλέψει κάποιος. Απλά την έχει πάρει κάποιος και την επέστρεψε εντός των 28 ημερών. Όσες ας πούμε έχω δώσει πάνε στο εργοστάσιο της επισκευάζουν και τις δίνουν. Για να μην σου πω ότι δίνουν όπως έχουν.’λλο λοιπόν το μεταχειρισμένο που θα έχει φάει ώρες από άλλον και άλλο αυτό από την εταιρία.
Heatspreader Μάρτιος 31, 2007 Author #17 Μάρτιος 31, 2007 1000 δίκια έχεις όπως και εγώ. Προτείνεις κάτι καλύτερο?
JOHNX2 Μάρτιος 31, 2007 #18 Μάρτιος 31, 2007 εαν σου φερουν επισκευασμενη πισω αμεσως.... πριν στην στειλουν την οθονη παρε τηλεφωνο και κανε διευκρινιση οτι μεταχειρησμενη δεν λαμβανεις που να χτυπιεστε κατω!!!πες τους οτι πληρωσα 380 ευρω για οθονη του κουτιου,εαν ειναι να μου δωσετε αλουνου πελατη σας οθονη, ξερω και εγω να βρω ετσι... τους εκανες χωμα με αυτα... ορμα τους
Heatspreader Μάρτιος 31, 2007 Author #19 Μάρτιος 31, 2007 Μα και πριν ειπα οτι εντος 10 ημερων οταν κανεις την αιτηση φερνουν καινουρια του κουτιου.
nobig Μάρτιος 31, 2007 #20 Μάρτιος 31, 2007 Να σε ρωτήσω κάτι λίγο εκτός θέματος. Η Alman έρχεται παραλαμβάνει την οθόνη και σου φέρνει άλλη στο σπίτι σου; Έχω μια viewsonic που πρέπει να πάει
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.