Jump to content

invitation for greek-tracker

crio

Recommended Posts

δίνονται 5 προσκλήσεις, στους 5 πρώτους που θα μου στείλουν με πμ το e-mail τους :)

Αρχική απάντηση από kabel [Χθες, στις 12:42]

Διάβασε τους κανόνες για τα Greeklish και ξαναπροσπάθησε :)

Ξαναπροσπαθω λοιπον και ξαναζηταω μια προσκληση για το greek-tracker....

Αρχική απάντηση από Qparadox

Χωρις email σου, δε μπορει κανεις να στο στειλει. :innocent:

Αν θες, στείλε το με πμ καλύτερα, ώστε να μην στείλουν 2-3 προσκλήσεις στο ίδιο άτομο :p

Αρχική απάντηση από grhgorhs [Σήμερα, στις 15:34]

sas parakalw polu paidia an mporei kaneis na mou steilei invitation gia greek tracker thanks gka*****@gmail.com

Διαβασες καθολου τα πιο πανω ποστ ???

Στο φορουμ δεν γραφουμε με greeklish :toomuchne

Αλλαξε το ποστ σου και κατι θα γινει ;)

Να σου πώ, και εσένα και σε όλους που έχουν μηδέν δημοσιεύσεις. Δεν έχετε προσφέρει τίποτα στο φόρουμ και ζητάτε (αν όχι απαιτείτε) προσκλήσεις; Δε νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο.

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 13:08]

Να σου πώ, και εσένα και σε όλους που έχουν μηδέν δημοσιεύσεις. Δεν έχετε προσφέρει τίποτα στο φόρουμ και ζητάτε (αν όχι απαιτείτε) προσκλήσεις; Δε νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο.

καλα ρε μεγαλε μην βαρας :giveup:

μια χαρη ζητησαμε...

Τίποτα δε χαρίζεται. Κατακτάται. Ξεκίνα να συμμετέχεις στην κοινότητά μας και εγώ προσωπικά θα σου δώσω πρόσκληση.

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 15:08]

Βασικά το παλικάρι έχει κάνει ήδη 2 δημοσιεύσεις αλλά ο μετρητής είναι κολλημένος στο 0, άρα δεν είναι για καρπαζές. Μόνο μπάτσες :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.