sotiris Μάρτιος 31, 2007 Author #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2007 Αρχική απάντηση από papakos Μα κυριοι, η λεξη πετυχε τον σκοπο της.Τοση ωρα ασχολουμαστε μ αυτην.Επισης, αρκετοι που δεν το ηξεραν, διαβαζοντας μπηκαν στο σαιτ για να την δουν... κλπ κλπ.Να η καλυτερη διαφημιση. Η "καλύτερη διαφήμιση" είναι κάτι πολύ σχετικό.Εγώ προσωπικά μέχρι να μάθει ελληνικά το Πλαίσιο δεν ξαναψωνίζω.Θα μου πεις κέρδισε 100, έχασε 1. Σωστό κι αυτό, αν και δεν νομίζω ότι έμαθε κανείς το Πλαίσιο λόγω του "φρέσκου". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 31, 2007 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2007 αν και δεν νομίζω ότι έμαθε κανείς το Πλαίσιο λόγω του "φρέσκου". ετσι ειναι. το πλαισιο νομιζω δεν εχει αναγκη απο αρνητικη διαφημηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Μάρτιος 31, 2007 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2007 H αναφορά στο ότι ασχολούμαστε πχ, με την έννοια ότι δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία πιστεύω πως είναι κάπως άτοπη επειδή αν αφήναμε (γενικώς, όχι στο συγκεκριμένο φρέσκο/μπαγίατικο/μούχλιασε) οτιδήποτε έτσι για να μη του δώσουμε σημασία παρόλο που ήταν λάθος τότε δε θα κάναμε τίποτε και θα ήμασταν σα πρόβατα: να πάρτε φρέσκο πράσινο cpu(aka amd ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάρτιος 31, 2007 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2007 ΡΕ είναι απλό με λίγα λόγια ο Σωτήρης έχει μετοχές στο Πλαίσιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Μάρτιος 31, 2007 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2007 Ποιό φρέσκο μου λες τώρα φίλε μου???? Η ιστοσελίδα, αν και απο άποψης Web design είναι άψογη, τα ελληνικά που χρισημοποιούν είναι τραγελαφικά! Τα ορθογραφικά και συντακτικά λάθη που υπάρχουν (κυρίως στις περιγραφές των προϊόντων) είναι απίστευτα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Μάρτιος 31, 2007 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2007 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 04:23] Η "καλύτερη διαφήμιση" είναι κάτι πολύ σχετικό.Εγώ προσωπικά μέχρι να μάθει ελληνικά το Πλαίσιο δεν ξαναψωνίζω. Θα μου πεις κέρδισε 100, έχασε 1. Σωστό κι αυτό, αν και δεν νομίζω ότι έμαθε κανείς το Πλαίσιο λόγω του "φρέσκου". νομίζω οτι ειναι υπερβολικό. δηλαδή τι διαφορά θα ειχε αν ελεγε νεο αντι για φρεσκο? θα ηταν διαφορετικό το προιον. μην κολλάμε στο site ενος καταστήματος. εγω μια φορα οτι εχω αγοράσει και με εξυπηρέτησαν και πισω το πηγα σε μια βδομαδα γιατι δεν μου άρεσε και με rma μια χαρα τα πηγα. το φρέσκο θα μου αλλάξει την εντύπωση ? δεν νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papakos Μάρτιος 31, 2007 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2007 Αν θυμαστε καλα πριν το "φρεσκο" η σημανση ηταν "νεο" σε πρασινο φοντο.Κατι θα τους εκανε να το αλλαξουν και νομιζω οχι χωρις καποια μελετη.Μαλλον κατι θα ξερουν παραπανω απο μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
subzero Απρίλιος 2, 2007 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 θελω δυο φρεσκους cd στη σχαρα παρακαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 2, 2007 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2007 φρεσκους cd? ή φρέσκα cd, ή φρέσκους συμπαγείς δίσκους.. διαλέγεις και παίρνεις Οι ξενες λεξεις που χρησιμοποιουνται αυτουσιες στα ελληνικα, ειναι σε ουδετερο γενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Απρίλιος 3, 2007 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2007 Αρχική απάντηση από sotirisΕγώ προσωπικά μέχρι να μάθει ελληνικά το Πλαίσιο δεν ξαναψωνίζω. λολ πολυ spc ακουστηκε αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.