Jump to content

Τελικα η παρανομια σωζει το...πορτοφολι μας

YDinopoulos

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από deninho

Πεύκη, σήμερα το απόγευμα, στον κεντρικό δρόμο. Προσπέρασα, μια bmw 316i, μια mercedes δεν_ξερω_ποιο_μοντέλο_αλλά_είναι_ολοκαίνουριο, ένα mx-5, κι ενα cayene (σας λεω τα πιο γρηγορα απο τα αμαξια που ειδα), με ενα πεζό-2 :p Και μετά μου λέτε για αμάξια...

Ποιά αμάξια... μετά σου λένε για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα... :tongue: :wall::whip:

:OT: Στο δικό μας 2CV πάντως προχθές (2CV λέγεται το συμπαθέστατο αυτοκινητάκι, όχι decheveaux, παρά το οτι προφέρεται έτσι) βρήκα ένα σημείωμα που έγραφε: "Το τελειότερο αυτοκίνητο στον κόσμο!!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! :) Ίριδα-Ζωή". Μου έφτιαξε την μέρα! Είναι αυτό που λέμε... καλόόόόόοοοοοο!!! :p:T::D Παρεπιπτόντως το αμάξι αυτό είναι κόκκινο με μαύρες "πασχαλιζέ" βουλίτσες μπροστά και έχει τρομερή φάση!!!!!!! :jump::D:jump::p

Αρχική απάντηση από geogeoland

:OT: Στο δικό μας 2CV πάντως προχθές (2CV λέγεται το συμπαθέστατο αυτοκινητάκι, όχι decheveaux, παρά το οτι προφέρεται έτσι) βρήκα ένα σημείωμα που έγραφε: "Το τελειότερο αυτοκίνητο στον κόσμο!!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! :) Ίριδα-Ζωή". Μου έφτιαξε την μέρα! Είναι αυτό που λέμε... καλόόόόόοοοοοο!!! :p:T::D Παρεπιπτόντως το αμάξι αυτό είναι κόκκινο με μαύρες "πασχαλιζέ" βουλίτσες μπροστά και έχει τρομερή φάση!!!!!!! :jump::D:jump::p

Ααα, αυτο το decheveaux ειναι το γνωστο ντεσεβο? Λεω και εγω...Σαν κανα παλιο χιτλερικο αμαξι ακουγoταν :p

Oντος φιλε πολυ ομορφο αμαξακι και διαχρονικο! Σαν τα παλια mini cooper!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.