geogeoland Μάρτιος 30, 2007 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2007 Αρχική απάντηση από deninho Πεύκη, σήμερα το απόγευμα, στον κεντρικό δρόμο. Προσπέρασα, μια bmw 316i, μια mercedes δεν_ξερω_ποιο_μοντέλο_αλλά_είναι_ολοκαίνουριο, ένα mx-5, κι ενα cayene (σας λεω τα πιο γρηγορα απο τα αμαξια που ειδα), με ενα πεζό-2 Και μετά μου λέτε για αμάξια... Ποιά αμάξια... μετά σου λένε για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα... :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Μάρτιος 30, 2007 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2007 :OT: Στο δικό μας 2CV πάντως προχθές (2CV λέγεται το συμπαθέστατο αυτοκινητάκι, όχι decheveaux, παρά το οτι προφέρεται έτσι) βρήκα ένα σημείωμα που έγραφε: "Το τελειότερο αυτοκίνητο στον κόσμο!!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! Ίριδα-Ζωή". Μου έφτιαξε την μέρα! Είναι αυτό που λέμε... καλόόόόόοοοοοο!!! Παρεπιπτόντως το αμάξι αυτό είναι κόκκινο με μαύρες "πασχαλιζέ" βουλίτσες μπροστά και έχει τρομερή φάση!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάρτιος 30, 2007 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2007 Αρχική απάντηση από geogeoland :OT: Στο δικό μας 2CV πάντως προχθές (2CV λέγεται το συμπαθέστατο αυτοκινητάκι, όχι decheveaux, παρά το οτι προφέρεται έτσι) βρήκα ένα σημείωμα που έγραφε: "Το τελειότερο αυτοκίνητο στον κόσμο!!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! Ίριδα-Ζωή". Μου έφτιαξε την μέρα! Είναι αυτό που λέμε... καλόόόόόοοοοοο!!! Παρεπιπτόντως το αμάξι αυτό είναι κόκκινο με μαύρες "πασχαλιζέ" βουλίτσες μπροστά και έχει τρομερή φάση!!!!!!! Ααα, αυτο το decheveaux ειναι το γνωστο ντεσεβο? Λεω και εγω...Σαν κανα παλιο χιτλερικο αμαξι ακουγoταν Oντος φιλε πολυ ομορφο αμαξακι και διαχρονικο! Σαν τα παλια mini cooper! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.