nick2crete Ιούνιος 14, 2007 #101 Ιούνιος 14, 2007 Το εχεις συνηθισει καθολου..? ειχα κι εγω μια παρομοια εμπειρια με 1 μονο πιξελακι σαν κουκιδα κατι,αν δεν το ξερεις δεν το βλεπεις με τιποτα...και μετα απο την 1η κρυαδα και απογοητευση ...πολλα τηλεφωνα,αρνησεις να την αλλαξουν κτλ.....τα παμε μια χαρα μαζι...L768 μοντελο...after all συνεχιζει να ειναι μια υπεροχη οθονη...
angel_f Ιούνιος 14, 2007 Author #102 Ιούνιος 14, 2007 Τώρα πλέων το έχω συνηθίσει τόσο , ώστε ούτε καν το βλέπω ( Αν ήθελα ας μη το συνήθιζα )
Saber_Rider Οκτώβριος 26, 2007 #103 Οκτώβριος 26, 2007 Τι έγινε τελικά φίλε angel_f, τόσος καιρός πέρασε, βρήκες καμιά άκρη;
angel_f Οκτώβριος 28, 2007 Author #104 Οκτώβριος 28, 2007 Δυστυχώς φίλιε Saber_Rider δεν έχω καμία απάντηση απο ΕΙΖΟ Ιαπωνίας ή Γερμανίας Ελπίζω τουλάχιστον κάποιος να διάβασε το φαχ και τα email ...... Εν τέλει σταμάτησε πλέων να με απασχολεί το πιξελ. Το θέμα είναι να ακουστεί η εξαπάτηση απο το technixx , ώστε οι υποψήφιοι αγοραστές να μην παρασυρθούν απο τις χαμηλές τιμές αλλά να λάβουν υπ οψη την απαράδεκτη αντιμετώπιση που θα τύχουν σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος , με δυο λόγια να ξεχάσουν το RMA , στο συγκεκριμένο κατάστημα ακολουθούν την πολιτική της αρπαχτής
AN7 OverClocker Ιανουάριος 17, 2008 #108 Ιανουάριος 17, 2008 Νομίζω ο άνθρωπος καλά κάνει.Αυτό που θέλει να κάνει είναι να μην την πατήσει κανένας άλλος ανυποψίαστος υποψήφιος αγοραστής απ το εν λόγο μαγαζί να ξέρει την κατάσταση που επικρατή και να πράτει κατα βούληση από κει και πέρα
angel_f Ιανουάριος 17, 2008 Author #109 Ιανουάριος 17, 2008 qbiefoxi εαν δεν γουσταρεις ... μην ανοίγεις το θρετ .To εξιγεισε πολυ ωραια ο ΑΝ7 OverClockerΔεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο θέμα .Απλά καλο ειναι να διαβάσουν και οι νεοι labιτες για το συγκεκριμένο θέμα και να λάβουν τα μέτρα τους...
qbiefox Ιανουάριος 17, 2008 #110 Ιανουάριος 17, 2008 Απλα κατανταει και λιγο spam απο ενα σημειο και περα... Αυτη ειναι η αποψη μου. Και θα μπορουσες να εισαι και λιγο πιο ευγενικος...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 17, 2008 #111 Ιανουάριος 17, 2008 Αρχική απάντηση από qbiefoxi Και θα μπορουσες να εισαι και λιγο πιο ευγενικος... Αρχική απάντηση από qbiefoxi Τι ειναι? αγγελια? Ελεος.... loool?
jpavly Ιανουάριος 17, 2008 #112 Ιανουάριος 17, 2008 Αρχική απάντηση από qbiefoxi Απλα κατανταει και λιγο spam απο ενα σημειο και περα... Αυτη ειναι η αποψη μου. Και θα μπορουσες να εισαι και λιγο πιο ευγενικος... Buddy, φιλικά εντελώς, για αυτό το λόγο είμαστε εμείς εδώ. Ότι δεν σας αρέσει το κάνετε Αναφορά. Flames και παρατηρήσεις απαγορεύονται διά ροπάλου
JaguarOne Ιανουάριος 17, 2008 #113 Ιανουάριος 17, 2008 Αρχική απάντηση από qbiefoxi [Σήμερα, στις 14:04] Απλα κατανταει και λιγο spam απο ενα σημειο και περα... Αυτη ειναι η αποψη μου. Και θα μπορουσες να εισαι και λιγο πιο ευγενικος... τον κράζεις και μετά λές να είναι και πιο ευγενικός?
angel_f Ιανουάριος 17, 2008 Author #114 Ιανουάριος 17, 2008 Αρχική απάντηση από qbiefoxi [Σήμερα, στις 14:04] Απλα κατανταει και λιγο spam απο ενα σημειο και περα... Μακάρι να υπήρχε ενα παρόμοιο θεμα γύρο απο το συγκεκριμένο κατάστημα οταν έψαχνα πέρυσι να κάνω αγορά από εκεί ....Αντίθετος βρέθηκε κόσμος μετα , που ειχε εξαπατηθεί αλλα δεν το ειχε κανει θέμα.Γιατί?Βλέπω οτι συνεχίζεις να απαντάς στο θρετ....Αφου σε ενοχλεί το θεμα , θα στο ξαναπώ , δεν σε υποχρεώνει κανεις να το ανοίγεις ,Μάλλον εσυ ει σαι ο spamer εδω .....
qbiefox Ιανουάριος 17, 2008 #115 Ιανουάριος 17, 2008 Οκ παιδες. Μαλλον δεν ηταν καλος ο τονος που χρησιμοποιησα και εγω και παρεξηγηθηκα χωρις να το θελω. Sorry...Απλα και αλλος κοσμος ειχε προβληματα με μαγαζια. Αν το καναν ολοι αυτο στην 1η σελιδα απο καθε subforum θα ηταν γεματο με τα παραπονα μας για μαγαζια. Πιστευω οτι για αυτο το λογο υπαρχουν τα sticky θεματα. Αν ειναι κατι σημαντικο, το κανει ενας mod sticky, δεν καθεται ο strarter του να το κανει up. Κανω λαθος?
JaguarOne Ιανουάριος 17, 2008 #116 Ιανουάριος 17, 2008 σαν ιδέα ίσως σωστό, αλλά απο την άλλη, φαντάζεσαι να είχαμε ένα sticky για κάθε κατάστημα? ή μήπως ένα γενικό sticky με όλα τα παράπονα μαζεμένα... anyway αρκετά κάναμε ΟΤ...απορία, με ΕΙΖΟ ιαπωνίας και γερμανίας που αναφέρεις ότι επικοινώνησες... έστειλες το mail στο τεχνικό τμήμα ή καπου αλλού?
angel_f Ιανουάριος 17, 2008 Author #117 Ιανουάριος 17, 2008 Τα τηλ. και email απο εδω :http://www.eizo.com/contact/index.asp
TechnoPrisoner Ιανουάριος 18, 2008 #118 Ιανουάριος 18, 2008 μολις τωρα διαβασα το ολο ποστ κ πριν μια εβδομαδα εδωσα παραγγελια για την HP w2408H απο το συγκεκριμενο μαγαζιδεν εδωσα βεβαια προκαταβολη."Εγγύηση δίνεται από τον κατασκευαστή "αυτο λεει στη σελιδα του προιοντος,οποτε με καλυπτει η αντιπροσωπεια της HP εδω?
angel_f Ιανουάριος 18, 2008 Author #119 Ιανουάριος 18, 2008 Αρχική απάντηση από TechnoPrisoner [Χθες, στις 23:00] μολις τωρα διαβασα το ολο ποστ κ πριν μια εβδομαδα εδωσα παραγγελια για την HP w2408H απο το συγκεκριμενο μαγαζιδεν εδωσα βεβαια προκαταβολη."Εγγύηση δίνεται από τον κατασκευαστή "αυτο λεει στη σελιδα του προιοντος,οποτε με καλυπτει η αντιπροσωπεια της HP εδω? Το "Εγγύηση δίνεται από τον κατασκευαστή " εννοεί την Γερμανική αντιπροσωπία ( απο εκει τα φερνουν )Πάρε τηλέφωνο στην αντιπροσωπία της HP να το ρωτήσεις ( Πουλάνε και απο εκεί οθονες )Εδώ το Link http://welcome.hp.com/country/gr/el/contact/phone_assist.html#section2Εγώ ουτε οδοντόβουρτσα δεν θα αγόραζα απο εκεί .Αφού δεν έχεις δώσει προκαταβολή μπορείς άμεσα να ακυρώσεις την παραγγελία .Πιστεύω οτι θα ηταν καλύτερα να κοιτάξεις σε αλλα μαγαζιά , και αφου θες παρεισαγωγή κανε μια ερώτηση στη HP εαν θα αναλάβει το service γιατι θα πρέπει να ξέρεις οτι εαν παθει οτιδιποτε για να την στείλεις εξω θα πρέπει να πληρώσεις μεταφορικά
TechnoPrisoner Ιανουάριος 19, 2008 #120 Ιανουάριος 19, 2008 479,00 την δινουν σε σχεση με τα 549 του κοτσοβολου κ του mediamarkt, 70euro δεν ειναι κ λιγα αλλα....σιγουρα πρεπει να μαθω αν η ελληνικη ΗΡ θα με καλυψει κ σιγουρα θα ρωτησω στο καταστημα με το θεμα εγγυησης τι γινεται ακριβως.επι της ευκαιρειας η ΗΡ μετα απο ποσα pixel κανει αντικατασταση στις μεγαλες οθονες?εχει καποιος εμπερια απο το ελληνικο service της ΗΡ?επισης,υπαρχει περιπτωση να εισαγουν κοματια τα οποια εχουν ηδη καμμενα pixel και ετσι να δικαιολογειτε η χαμηλοτερη τιμη?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.