Ripper18 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2007 Αφου περιμενα 4 μηνες για να με συνδεσουν (απο 29/11) VIVODI dslcube 4 mbit στο dslam καλλιθεας,τουςεβρισα 3 φορες στο τηλεφωνο και τους εστειλα ενα φαξ,μου δωσαν πισω ολα τα λεφτα.Μου ειπαν οτι χρειαζονται 10-15 μερες για να ελευτερωθει η γραμμη.Ποσες μερες συμφωνα με το συμβολαιο της βιβοντι ή συμφωνα με το νομο χρειαζονται για να ελευθερωθει η γραμμη?
mortisboy Μάρτιος 28, 2007 #3 Μάρτιος 28, 2007 φιλε...αστα να πανε μια απο τα ιδια και εδω...4 μηνες για ενεργοποιηση προπληρωμενου πακετου 2mbit ...το οποιο δουλεψε μονο για 2 μηνες και μετα καπουτ...τι τηλεφωνα τι έγγραφη επιστολη τι πηγα απο κει...δεν μπορουσαν να το φτιαξουν 1 μηνα ημουν χωρις νετ και παλι δεν ηξεραν ποτε θα το φτιαξουν..εκανα και γω αιτηση διακοπης στις 15/3 και ακομα δεν εχουν ελευθερωσει την γραμμη (μαν παλι καλα που σου εδωσαν τα λεφτα σου πισω γιατι εγω λογω προπληρωμενου δεν πηρα μια πισω 260 εκαναν φτερα ) ΤΟ AFTER SALES SUPPORT ΤΗΣ VIVODI ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ!!!!!!!!!!!!!!! Μιλωντας με γνωστο μεσα στον ΟΤΕ μου ειπε οτι ολη την καθυστερηση την κανει εσκεμενα η VIVODI και οτι απο την στιγμη που ερθει το αιτημα σε αυτους ειναι θεμα 1-2 ημερων!!!
Ripper18 Μάρτιος 28, 2007 Author #4 Μάρτιος 28, 2007 Γινεται τιποτα με καταγγελια στην ΕΕΤΤ ή στην ενωση καταναλωτών ??
mortisboy Μάρτιος 28, 2007 #5 Μάρτιος 28, 2007 ...μπααα...μην ασχοληθεις σημερα μιλαγα με τον δικηγορο μου....δεν τους κανεις τπτ λεμε..τσαμπα χρονο θα χασεις!!...το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι ΦΟΥΛ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΑ !!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.