fonzi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2007 Μόλις πήρα το dslcube. Μέσα έχει μόνο την Αίτηση και λείπει η Εξουσιοδότηση Μεριζόμενης Πρόσβασης. Βρήκα στο ιντερνετ αυτή: http://www.vivodi.gr/media/PDF/E/38.pdfΣωστή είναι; Αυτή συμπληρώνω; (μην τρέχω τώρα πάλι στο κατάστημα)Επίσης θέλω να ρωτήσω τι βολεύει να κάνω. Να στείλω πχ αύριο την αίτηση διακοπής στην οτενετ ώστε να με κόψει τέλος Απρίλη;Να στείλω αμέσως τώρα τα διακιολογητικά στη vivodi ώστε να προχωράει;Να τους βάλω σημείωση μέσα ότι η γραμμή θα είναι στην οτενετ μέχρι 30/4; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik92 Απρίλιος 15, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2007 Αρχική απάντηση από fonzi [27-03-2007 22:34] Να τους βάλω σημείωση μέσα ότι η γραμμή θα είναι στην οτενετ μέχρι 30/4; και υπολόγισε 1 μήνα χωρίς ιντερνετ . 2 εβδομάδες απενεργοποίηση από οτενετ +2 ενεργοποιήση από βιβοντι Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Απρίλιος 15, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2007 Λοιπόν έχουμε και λέμε:29/3 αίτηση στην οτενετ για διακοπή1/4 γραμμή ελεύθερη από οτενετ4/4 ειδοποίηση στην vivodi ότι έχω ελέυθερη γραμμή12/4 έχω ιντερνετ από vivodi στο 1Μpps μέσω ΟΤΕ και πάει σφαίρα. Κατεβάζω συνεχώς με >110τους έστειλα 3 φορές email στη vivodi για να μου πουν σε τι φάση βρίσκεται η αίτησή μου. Και τις 3 φορές με πήραν αμέσως στο κινητό!Μπορεί να είμαι τυχερός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.