fonzi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2007 Μόλις πήρα το dslcube. Μέσα έχει μόνο την Αίτηση και λείπει η Εξουσιοδότηση Μεριζόμενης Πρόσβασης. Βρήκα στο ιντερνετ αυτή: http://www.vivodi.gr/media/PDF/E/38.pdfΣωστή είναι; Αυτή συμπληρώνω; (μην τρέχω τώρα πάλι στο κατάστημα)Επίσης θέλω να ρωτήσω τι βολεύει να κάνω. Να στείλω πχ αύριο την αίτηση διακοπής στην οτενετ ώστε να με κόψει τέλος Απρίλη;Να στείλω αμέσως τώρα τα διακιολογητικά στη vivodi ώστε να προχωράει;Να τους βάλω σημείωση μέσα ότι η γραμμή θα είναι στην οτενετ μέχρι 30/4;
nik92 Απρίλιος 15, 2007 #2 Απρίλιος 15, 2007 Αρχική απάντηση από fonzi [27-03-2007 22:34] Να τους βάλω σημείωση μέσα ότι η γραμμή θα είναι στην οτενετ μέχρι 30/4; και υπολόγισε 1 μήνα χωρίς ιντερνετ . 2 εβδομάδες απενεργοποίηση από οτενετ +2 ενεργοποιήση από βιβοντι
fonzi Απρίλιος 15, 2007 Author #3 Απρίλιος 15, 2007 Λοιπόν έχουμε και λέμε:29/3 αίτηση στην οτενετ για διακοπή1/4 γραμμή ελεύθερη από οτενετ4/4 ειδοποίηση στην vivodi ότι έχω ελέυθερη γραμμή12/4 έχω ιντερνετ από vivodi στο 1Μpps μέσω ΟΤΕ και πάει σφαίρα. Κατεβάζω συνεχώς με >110τους έστειλα 3 φορές email στη vivodi για να μου πουν σε τι φάση βρίσκεται η αίτησή μου. Και τις 3 φορές με πήραν αμέσως στο κινητό!Μπορεί να είμαι τυχερός.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.