YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2007 Ερωτηση... Μπορω να βαλω την εκδοση του realvnc σε linux που εχω στο laptop και να κανω Login στο γραφειο μου που εχω win 2003? Link to comment Share on other sites More sharing options...
InMyMemory Μάρτιος 27, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2007 Φυσικα και μπορεις, αρκει να ξερεις πως προστατευται το δικτυο στο γραφειο και βεβαια αρκει να εχεις προσβαση . Υπαρχει αντιστοιχη εκδοση vnc για linux. Ποια διανομη χρησιμοποιεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 27, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2007 Στο γραφειο ξερω σιγουρα οτι εχουν ανοιξει πορτα για το realvnc, μιας κ ρο χρησιμοποιω απο το desktop pc που εχει vista. Εχω εγκαταστησει ΚUbuntu 6.10 . Ειμαι παντελως ασχετος με linux κ ειναι μια πολυ ωραια distro για n00b σαν κ μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
InMyMemory Μάρτιος 27, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2007 Αν καταλαβα καλα τα παντα ειναι οκ και το μονο που σου μενει ειναι να τρεξεις το vnc στο kubuntu. Οκ εσυ χρειαζεσαι το vnc viewer το οποιο αν θυμαμαι καλα ειναι ηδη εγκατεστημενο στο kubuntu, οποτε δοκιμασε να τρεξεις την εντολη vncviewer στην κονσολα και δες τι θα σου βγαλει. Λογικα θα σου βγαλει ενα μικρο πλαισιο και θα σου ζηταει την ip και μετα password. Αλλιως δοκιμασες vncviewer 192.168.0.1 ( εσυ βαλε την ip που βαζεις συνηθως). Αν δεν ειναι εγκατεστημενο, βαλτο με sudo apt-get install vncviewer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 27, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2007 Thanks φιλε. μολις παω σπιτι το τσεκαρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 27, 2007 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2007 Εγώ ως τώρα είμαι με rdesktoprdesktop 123.123.123.123usernamepasswordΈτοιμοςΤο vnc λέει καλύτερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.