v.djay! Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2007 ΄ποιό απ'τα 2 είναι καλύτερο:thermaltake true power ή bequiet(dark power ή απλό)?
ergotelis Μάρτιος 27, 2007 #5 Μάρτιος 27, 2007 Γιατί αναγκαστικά ανάμεσα σε αυτά τα 2? Αν είναι έτσι, τότε be quiet...
v.djay! Μάρτιος 28, 2007 Author #6 Μάρτιος 28, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelis Γιατί αναγκαστικά ανάμεσα σε αυτά τα 2? Αν είναι έτσι, τότε be quiet... δεν είναι κάτι αναγκαστικό...απλώς εκεί έχω καταληξει...
marios007 Μάρτιος 28, 2007 #7 Μάρτιος 28, 2007 Ένα thermaltake true power 470 W που πήρα είναι αρκετά καλό και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
ergotelis Μάρτιος 28, 2007 #9 Μάρτιος 28, 2007 Αρχική απάντηση από v.djay! δεν είναι κάτι αναγκαστικό...απλώς εκεί έχω καταληξει... Και γιατί κατέληξες σε αυτή τη λύση?Υπάρχουνε πολλές καλύτερες(πιο γνωστές θα έλεγα) όπως τα κλασσικά Seasonic,enermax,fortron,tagan....
ergotelis Μάρτιος 28, 2007 #11 Μάρτιος 28, 2007 Αρχική απάντηση από v.djay! οι καλύτερες= οί πιο γνωστές για σένα? Ό,τι είπα πιο πάνω, φυσικά για προϊόντα ίδιας κατηγορίας τιμών. Γιατί αν θες πιο ακριβά(>150ευρά) παίζουνε και αρκετά άλλα μοντέλα. Από τις μάρκες που προανέφερα, νομίζω ότι θα είσαι καλυμένος ό,τι και να πάρεις. Δε σου λέω ότι είναι κακές αυτές που πρότεινες, απλά για τη be quiet είναι λίγες οι γνώμες(και γενικά θετικές, έχω ένα και εγώ, που είναι κυριλλέ αν και δε το έχω ζορίσει πολύ) ενώ για το tr έχουνε ακουστεί μερικά περίεργα κόλπα αλλά και μερικές καλές γνώμες. Ωστόσο η πλειοψηφία των ατόμων από ό,τι έχω δει λένε θετικές γνώμες για τις μάρκες που γράφω στο προηγούμενο πόστ μου(για μένα προσωπικά η σειρά προτίμησης είναι όπως την έχω γράψει,με πρώτα τα Seasonic.)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.