Jump to content

thermaltake true power vs bequiet

v.djay!

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ergotelis

Γιατί αναγκαστικά ανάμεσα σε αυτά τα 2? Αν είναι έτσι, τότε be quiet...

δεν είναι κάτι αναγκαστικό...απλώς εκεί έχω καταληξει...

Αρχική απάντηση από v.djay!

δεν είναι κάτι αναγκαστικό...απλώς εκεί έχω καταληξει...

Και γιατί κατέληξες σε αυτή τη λύση?Υπάρχουνε πολλές καλύτερες(πιο γνωστές θα έλεγα) όπως τα κλασσικά Seasonic,enermax,fortron,tagan....

Αρχική απάντηση από v.djay!

οι καλύτερες= οί πιο γνωστές για σένα?

Ό,τι είπα πιο πάνω, φυσικά για προϊόντα ίδιας κατηγορίας τιμών. Γιατί αν θες πιο ακριβά(>150ευρά) παίζουνε και αρκετά άλλα μοντέλα. Από τις μάρκες που προανέφερα, νομίζω ότι θα είσαι καλυμένος ό,τι και να πάρεις. Δε σου λέω ότι είναι κακές αυτές που πρότεινες, απλά για τη be quiet είναι λίγες οι γνώμες(και γενικά θετικές, έχω ένα και εγώ, που είναι κυριλλέ αν και δε το έχω ζορίσει πολύ) ενώ για το tr έχουνε ακουστεί μερικά περίεργα κόλπα αλλά και μερικές καλές γνώμες. Ωστόσο η πλειοψηφία των ατόμων από ό,τι έχω δει λένε θετικές γνώμες για τις μάρκες που γράφω στο προηγούμενο πόστ μου(για μένα προσωπικά η σειρά προτίμησης είναι όπως την έχω γράψει,με πρώτα τα Seasonic.)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.