bluesattack Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2007 αποφασισα να αντικαταστησω το q-tec 550 w με ενα αλλο πιο αξιοπιστο και επωνυμο psu.Να πω οτι το q-tec δεν μου εχει εμφανισει καποιο προβλημα ..εχει καλες τασεις..αλλα με προβληματισαν διαφορα που εχω διαβασει..και προκειμενω να πεθανει καμια μερα ξαφνικα και να καψει και τιποτα αλλο ειπα να αγορασω ενα πιο καλο...τωρα καλα κανω η οχι θα δειξειppΤωρα στην τιμη των 70-80 ε που διαθετω υστερα απο λιγο ψαξιμο κατεληξα στο enermax 400 w που ειναι modular.Τωρα απο τροφοδοτικα δεν κατεχω..εχω διαβασει οτι ειναι απο τις καλυτερες μαρκες αλλα με προβληματιζει οτι ειναι modular.Εχω διαβασει οτι τα καλωδια εκει που γινεται η συνδεση καταληγουν σε μια πλακετα που λογω και της μη επαρκους ψυξεως δεν ειναι οτι καλυτερο...ισχυει κατι τετοιο ? εχεται ακουσει για προβληματα αξιοπιστιας (καψιματα διαρροες κλπ) σε modular psu ? εχει κανεις το συγκεκριμενο μοντελο ? δεν με ενδιαφερει τοσο αν ειναι χρηστικο(καλωδια κλπ) ..εγω το διαλεξα για την τιμη και τη μαρκα.... μηπως αυτο θα ηταν καλυτερο(οχι oxi modular):http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700754 ??? ...ο λογος που δεν το διαλεξα ειναι οτι εχει 1 χρονο εγγυηση και το αλλο 3...Ακουω γνωμες η οτι αλλη μαρκα -μοντελο εχετε να προτεινεται ..αλλα αυστηρα μεχρι 80 3 !!
Tsakonas Μάρτιος 26, 2007 #2 Μάρτιος 26, 2007 για φτηνο καλο τροφοδοτικο εχω να προτεινω απο πρωτο χερι και το hec winpower 480...αν το βρεις πουθενα ,εχει τιμη κατω απο 85ευρωπουλα...ησυχοτατο και μια χαρα απο τασεις...
sofix Μάρτιος 26, 2007 #3 Μάρτιος 26, 2007 αφου αυστηρα δεν πας πανω απο 80.οριστε και αλλη μια επιλογη με 81..http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700143 επισης για να σε προβληματισει λιγο, γιατι αυτοhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700102:...:αν και 430W εχει ιδια λεφτα με ενα 550?απο τι αποτελειται το συστημα σου?
bluesattack Μάρτιος 27, 2007 Author #4 Μάρτιος 27, 2007 celeron 3.06 6600 audigy 4 3 usb 250 disc kana dyo usb perifereiaka.....βασικα δεν μου εχει παρουσιασει κατι το q-tec και απο τασεις καλο φαινεται και απο το συστημα που βλεπεις παραπανω ειναι και υπεραρκετο (δηλαδη δεν ειναι οτι δεν μου φτανουν τα WATT oute kai problepetai anabaumish sto mellon ) αλλα δεν ξερω εχω διαβασει τοσα αρνητικα γιαυτο και μερικοι ηταν τοσο κατηγορηματικοι γιαυτη την μαρκα(ενταξυ ειναι και ελλεεινα φτηνη) που νιωθω οτι θα καει απο ωρα σε ωρα:PP δεν ξερω δεν ειχα ασχοληθει ποτε με τροφοδοτικα..ολα αυτα πχ : OCP -Over Current Protection, OVP - Over Voltage Protection, UVP -Under Voltage Protection, OLP -Over Load Protection, SCP - Short Circuits Protection, OTP - Over Temperature Protection. σου προσφερουν πραγματικη προστασια η ειναι και λιγο τζαμπα λεφτα για ενα φτηνο στστημα σαν το δικο μου ?
Tsakonas Μάρτιος 27, 2007 #5 Μάρτιος 27, 2007 Αρχική απάντηση από bluesattack [Σήμερα, στις 14:32] celeron 3.06 6600 audigy 4 3 usb 250 disc kana dyo usb perifereiaka.....βασικα δεν μου εχει παρουσιασει κατι το q-tec και απο τασεις καλο φαινεται και απο το συστημα που βλεπεις παραπανω ειναι και υπεραρκετο (δηλαδη δεν ειναι οτι δεν μου φτανουν τα WATT oute kai problepetai anabaumish sto mellon ) αλλα δεν ξερω εχω διαβασει τοσα αρνητικα γιαυτο και μερικοι ηταν τοσο κατηγορηματικοι γιαυτη την μαρκα(ενταξυ ειναι και ελλεεινα φτηνη) που νιωθω οτι θα καει απο ωρα σε ωρα:PP δεν ξερω δεν ειχα ασχοληθει ποτε με τροφοδοτικα..ολα αυτα πχ : OCP -Over Current Protection, OVP - Over Voltage Protection, UVP -Under Voltage Protection, OLP -Over Load Protection, SCP - Short Circuits Protection, OTP - Over Temperature Protection. σου προσφερουν πραγματικη προστασια η ειναι και λιγο τζαμπα λεφτα για ενα φτηνο στστημα σαν το δικο μου ? και τα "φτηνα" υποσυστηματα θα καουν αν παρουν παραπανω ταση...οση περισσοτερη προστασια τοσο καλυτερο....
fotme Μάρτιος 27, 2007 #6 Μάρτιος 27, 2007 προβλημα με πολλα watt δεν εχεις, αρα μπορεις να παρεις καποιο μικρο σαν to seasonic που σου προτεινουν απο πανω.Αν εισαι σε φαση αναβαθμισης καπου στο εμμεσο μελλον..παρε ενα μεγαλυτερο για να μην το αγοραζεις μετα.Πασντως με αυτα τα specs kai αυτο σου φτανει..http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700706
sofix Μάρτιος 27, 2007 #7 Μάρτιος 27, 2007 αφου δεν σκοπευεις να αναβαθμισεις στο κοντινο μελλον κ απλα θες να σου φυγει η ιδεα για το q-tec,παρε κατι σαν αυτο που προτεινει ο fotme..θα σε καλυψει και θα γλιτωσεις αρκετα χρηματα..επισης σε αυτη την κατηγορια ακομα κ με chieftec 350,fortron 350 δεν θα εχεις προβλημα..δοκιμασμενα psus..αν θες κατι ποιοτικο και αποφασισεις να δωσει τα 80 που ειπες αρχικα, τοτε seasonic στο λινκ που ανεφερα παραπανω..φτανει κ περισσευει κ εχει και ολα τα OCP , OVP, UVP , OLP , SCP , OTP etc..επισης ειναι αθορυβο ΕΝΤΕΛΩΣ.αναψε κ ενα κερι στη ΔΕΗ(διοτι ποτε δεν ξερεις) και εισαι κομπλε..επισης το γεγονος οτι σε πανακριβα τροφοδοτικα δεν βγαζουν modular version ,συν ολα οσα ακουγονται για "διαρροες",θορυβους κτλ ,με κρατουν μακρια απο σκεψεις για modular..
SPEEDATOR Μάρτιος 28, 2007 #9 Μάρτιος 28, 2007 Τα έχω δουλέψει και τα δυο και είναι εγγύηση . Εκεί που τα μέκαψες σταματούν αυτά μαμάνε .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.